Ligin sonunda karşılaştırılmak üzere ,ligin ilk yarısı bitene kadar süreli ,ligin sonunda ilk 5 sırayı sizce hangi futbol takımlarımız elde eder. bence: 1. Fenerbahçe 2.Trabzonspor 3.Galatasaray 4.Beşiktaş 5.Bursaspor
1-bursaspor 2-trabzonspor 3-fenerbahçe 4-beşiktaş 5-kayserispor Galatasarayliyim Ama Kendilerine Ilk 5 E Girmeye Ihtimal Dahi Vermiyorum.
Ligde ki en iyi kadro Fenerbahce ve beşiktaşta eğer trabzonspor takılırsa fenerbahçe götürür diye düşünüyorum. 1-Fenerbahce 2-Beşiktaş 3-Trabzonspor 4-Galatasaray 5-Bursaspor - Kayserispor
1.BEŞİKTAS 2.KARŞIYAKA 3.BUCA 4.ALTAY 5.GOZTEPE 6.ALTINORDU 7.İZMİR SPOR ve dıger 3 buyukler ve takımlar
Bir nevi "iddaa" gibi oldu Dostluk,sportmenlik,centilmenlik ve en onemlisi ulkemiz kazansin. Fanatik bir Galatasarayliyim lakin takimim su halde oldugu icin dilerim bir Anadolu takimi sampiyon olsun.
bir beşiktaşlı olarak bu sene trabzon şampiyon olur diyorum ikinci yarı savunmayı düzeltirsek durumlar eşitlenir ama savunma şu haliyle bana pek güven vermiyo