Arkadaşlar liman içerisinde av yapmak yasaklandımı ? Yarın mersinde (tırtar marina) avlanacamda herhangi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.Sondurum nedir.
. Herhangi bir problem yok. Elbetteki Teknelere ve ortama aykırı birşey yapmadığın sürece. Bol bol Kefal yavrusu yakalayabilirsin. Sonra bu Kefal yavrularından "bırakma" takım yapıp levrek yakalayabilirsin. Ekmeği bol tut, Kendi kıbrıs takımını kendin hazırla. Şansın bol olsun.
. Arkadaşımız tam olarak emin olmak için sormuş Hakan'ım. Seninde yardımcı olabileceğin bir şey varsa, Hani pratik takım , yöntem , malzeme gibi.
Sen gerekeni söylemişsin abi zaten.. Liman içinde kefal ve levrek . Daha ne olsun ki.. Gerçi surfishing Erdal ın yanına gitse ona eşkina da tuttururdu ama biraz uzak dusuyor.. Rastgelsin arkadaşım..
ok teşekkürler bugun bir abimizden duydum bende , eminolmak için sormak istedim.Liman içi derken amacım kefal veya levrek degil.dalga kırandan dışarı çupra mırmır yapmayı düşünüyorum.tekrar teşekkürler.
BEŞİNCİ BÖLÜM Alan Yasakları ve Sınırlamalar Yer yasakları (5) Mersin ili, Erdemli ilçesindeki ODTÜ Deniz Bilimleri Enstitüsü sınırları içerisinde kalan limanda ve limanı çevreleyen 500 metrelik alan içerisinde amatör su ürünleri avcılığı yasaktır. Belirtilen yer dışında, her yerde av yapabilirsiniz.
Rastgelsin arkadaşım.. Sizin oralarda varmı bilmem ama mamun her iki tur balık icinde ortak yem olarak dusunulebilir. Eger kucuk balık coksa madya kullanmanı tavsiye ederim .. Çunku diger yemleri ,buyuk balıklar gelmeden kucuk balıklar imha etmektedirler..