Evet arkadaşlar - abiler bugün sizlerden yardım isteyeceğim, elimde bulunan kamış ve makinaların markalarını sizlere yazacağım. ve bunlardan seçim için bana yardımcı olmanızı isteyeceğim. benim istediğim levrek avı için uygun kamış ve makina. 10 gr atarlı sahteler için, ekstradan 10lu istavrit çapari takımı ve ilerleyen zamanlarda levrek şemsiyesi takımlarınıda kullanabileceğim takımlar yaratmak istiyorum.. evet şimdi sizlere elimde bulunan takımları yazıyorum ve sizden yardım bekliyorum öneriler için,, Kamışlar : - OXYGEN EXCELLENT 3,60 ( Carp, Boilie ) 4 Adet High Class Carbon Casting Weight 3LBS Lenght 3,60 Section 2 - TokuShima FlashSpin 2,70 3 Adet Lenght 2.70 Test : 120-180g Art : Demon270 - D.A.M Silver 2,40 Fast Taper Spin 1 Adet 60-80g - 1 Adet 2 parçalı surf kamış 2,10 Mantar kaplamalı bir kamış ve bilgileri yazmıyor. Makinalar : - Rainbow HA4000 Gear Ratio 5.2:1 10+1 Ball - Bearing System - ARGUS CSR506 Gear Ratio 5.2:1 6 Ball - Evet Bu Malzemelerle Denizler için Limandan (Yaklaşık kıyıdan 150m içerde) avlar yapılabilirmi ? önceliğim levrek için 10glık sahteler , çapari takımı ve ilerleyen zamanda levrek şemsiyesi takımları.. yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum
Ürünleri öyle uzun uzadıya yazacağına, linklerini koymuş olsan, çok daha sağlıklı olacaktır. Hem boş yere yorulmaz, hem de isteğini daha sağlıklı belirtmiş olursun.:thumb: :thumb: Mesela, makina bir yerde 60 küsür, başka bir yerde 40 küsür lira, gibi.
benim amacım fiyat veya para değil. ben sadece düzgün takımlar yapmak istiyorum levrek avı için. ve bunun için elimdeki malzemeleri sıraladım. eğer bunlar iş yapmaz derseniz öneri verin bende satın alayım. o nu demek istiyorum.
At-çek için bir sürü başlık var, konularda ararsan rahatlıkla bulursun Takımlara gelince, Bana göre iş yapmaz. (At-çek için) Yemli dersen olabilir. Şöyle güzel bir şamandıralı tek iğneli takım ile limandan hedef balığı alırsın