Limiti bulan son avımız,geri gelen bereket Değerli üyeler Daha hafta başında açık denizlerde trofe balık peşinde koşarken,hemen akabinde bu kere kendi teknemle eniştemle birlikte açıldık. Yemli av yapacaktık.Bir türlü bulamadığım FF'den yoksun,ancak gözlerimin yardımıyla evvelden iyi balık aldığım yerleri sırasıyla yoklamaya başladım.2 tanesini tam bulamamış olacağımki vuruş dahi alamadık.Ancak üçüncüsü tam isabet oldu. Nerdeyse hiç kesmeden derin sulardan devamlı balık aldık.Mercanlar derken onlara iri kupesler,istavrit ve izmaritler katıldı. Kuvvetli Okuma makaralarımızla balıkları derinden alırken,nihayetinde yorulmaya bile başladık. Yem olarak karides kullandık. Sakin denizde hafiften akarak avlandık.İlk balığı aldığımız yeri GPS'ye hemen kaydediverdimki akış sonrasında tekrar aynı yere dönebilelim ve balıkları kolayca bulabilelim. Arada vurgun yemiş hanoslarıda kedilerime ayırdım,özellikle açlıktan bitap düşmüş yavru martılarada bolca verdim. Şarzım bittiğinden sadece tek bir kare çekebildim. Sevgi ve saygımla kalınız Uploaded with ImageShack.us
Ohh Maşallah Vedat amca çok güzel bir balık şöleni olmuş yine, bolca çeşit var Afiyet olsun... Öpüyorum ellerinden. Saygılar..
Bileğine sağlık vedat abi , genelde senin konulara bakarken hep trofeler beklentisi içersinde oluyorum iser istemez ama bir keresinde dediğin gibi büyük yada küçük farketmez sadece oltacılığın zevkini yudumlamak gerekir.
Tebrik ederim Vedat usta güzel bir gün ve harika bir av yaşamışsınız, özellikle iri istavritlere gözüm takıldı, maşallah ne kadar büyükler :thumb:
Tebrikler Vedat amca saygılar. Bende 30 sene sonra falan memlekete geri döncem inşallah ama siz balık bırakmıcaksınız bize bu gidişle )
Vedat amca tebrikler çok güzel av olmuş, keşke şarjınız bitmeseymiş de bu güzelliklerin bol bol fotolarını çekseymişsiniz.
Sevgili üstadım seni ve enişteyi ayrı ayrı tebrik ederim.Geldiğimizde sayende onunlada tanışmıştık selamlar ve sevgiler