merhaba arkadaslar yenı bır surf kamış almal ıstıyorum favorım lınaeffe compact 4 m kapalı boyu ideal ve hafif olarak göze çarpıyor kullanan arkadaşlar varsa tavsiyelrrını yazarlarsa memnun olurum..
yumuşak aksiyonlu bir kamış. yemli avında kullanyorum hassas olduğu için. ancak istavritte yada palamut ,çinekop çaparisinde kullanmak akıllıca olmaz.
bu kamışı üçüncü seri getirttim, çok güzel bir kamış, kimseden şikayet almadım.memnun kalacağın bir ürün
selam demir abi 3.seriyi getırttım demişsin balık mlz. Satıyorsunuz sanırım benmı yanlış anladım.benım favori kamışım kudos 4.20 Im8 lakın kapalıboyu uzun olmasından dolayı.balık ekıpmanlarımın fazlalıgı yüzünden özellıkle tatlı suavında bu kamışa yerbulmakda zorlanıyorum.bırde şunu merak edıyorum yumuşak hassas olması uzun mesafe atışımı etkılermı sizce ??
*** demır abi compact kamışı 100 125 gr la kullanıcam kac metre mesafeye ulasırım 0,35 mısına ve 60 lık sılstar supa plus makına ıle sence bırde fıyatı sende ne kadar cvp yazarsan sevınırım abi