Arkadaşlarım bu makinayı bir kardeşim çok beğenmiş almak istiyor. Makinayı çanakkale de sahilden veya kayalıklardan beklemeli avlarda vede sahte ile avlanırkende kullanmak istiyor. Bu makinayı kullanan arkadaşlarımın fikirlerini alamak isterim veya bu fiyatlara daha iyi kaliteli makina varmı sizce. Saygılarımla. Sevgiyle kalın.
sakın almayın o parayı kesinlikle haketmeyen bir makina. 250 gr kurşunu çekerken dişli sıyırdı komple yalama oldu. ithalatçıya gönderdim 1 ay geçti parçası gelmemişti. yalvar yakar başka bir makinayla değiştirmiştim.
Oradaki 20 kg ne acaba? "1 ayda tam 20 kilo" tadında bir şey mi? Makineye bakmak için googleladım da, surf makine yazmış bir satıcı bir de. Makine hakkında bilgim yok o yüzden işlevi ile ilgili yorum yapamayacağım.
Almıyayım ozaman. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Tavsiye edebileceğiniz makina varmı bu paralara acaba.
100 tl civarı bir makine önerebilirim, Awa Shima Jigblaster 6000. Kıyıdan yemli ava gelir. Tekneden 1-2 kiloluk balıklara kadar güzel iş yapar. Uzun süredir kullanıyorum, elimde 2 tane var. Sahte ile kullanıma bence uygun değil bu tip makinalar ama Çanakkale usulü ağır sahtelerle lüfere çalıştığınızda iş görür. Fiyatı da gayet uygun. Bir bakmanızı tavsiye ederim. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=50436