Selam arkadaslar. LINEAEFFE ALLARROUND 300 / 80 - 150 gr.kamıs hakkında bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum. Porselen ve krom yuzuklerinde oksitlenme - kararma v.s. olusuyormu? Ayrıca CENGIZ BALIKCILIK' ın sitesinde urunlerin satıs fiyatları bulunmuyor. Baska bir online satıs sitesimi var? Hepinize simdiden tesekkurler. Tevfik - BURSA
Bu kamışın 3,50 100-200 Gr. atarını aldık, işçilik tatmin etmedi beni, ilk avda bileziğin bir tanesi çıktı. Güçlü bir kamışa benziyor, daha av yapamadığım için emin konuşmak istemiyorum. Şahsen tavsiye etmem.
Evet Tevfik bey, Emir' in dediği gibi senin sordugun kamışın 3.50 sınmen 2 adette ben aldım..Emirle geçen hafata sonu beraberdik, Emir Reis'in kamış'ın bileziği avlak yerinde benimki ise aksam oltaları temizlerken silerken durdur yerde çıktı anlamadım..Maddi durumda sıkıntı yoksa D.A.M ya da shımano kamışlara bak..Hiçolmazsa onların yüzükleri ve porselenleri ne oksitlenir nede hemen çıkıverir.Sonuçta ünlü japon Fuji marka yüzüklü porselenler kullanıyorlar çoğu ürünlerinde... Bildiğim kadarıyla cengiz balıkçılık bir kaç güzel markanın distrübütörü..Ayrıca netten satışı yok..Bayiilerle çalışıyolar..Telefon açtığımızda bile Bayii misiniz diye soruyorlar..Pek fiyat vermezler ama eğer İstanbul'a yolunuz düşerse Üsküdar'daki mağazalarında fazlasıyla yardımcı olurlar size....
Lineaeffe Allaround 300 / 80 -150 Kamis POLIS26 arkadasım sizede ilgilerinizden dolayı tesekkur ederim.Aslında gecen hafta yazmıstım, SHIMANO BEAST MASTER AX TE 10000-300 veya 270 kamıs arıyorum diye.( 2008 Katalogundan) Su ana kadar kımse cıkmadı benim sitemde var diye. BURSA bu konuda cok yetersiz kalıyor.Sizler gibi ilgili arkadaslar sayesinde belki aradıgımızı elde ederiz. Onerilerinizle LINEAEFFE yi portfoyumden cıkarttım.Tekrar tesekkurler. Tevfik - BURSA
Faydalı olabildiysek ne mutlu Tevfik Bey, ama lineaeffe ın oyster serisinden bir kamış düşünebilirsiniz..link veriyorum bi inceleyin derim... http://www.avmarketi.com/asp/product/5009/Lineaeffe-oyster-cast-kamis-3-90
POLIST26 Mehmet arkadasım tesekkurler. Bahsettigin urunu inceledim.Ben 270 - 300 cm.teleskopik kamıslarla ilgileniyorum. Cunku sıklıkla Bursa dan Fethıye' ye ve Gocek'e giderim.Hem tasıma hemde avlandıgımız yer ıcın bayagı uzun gelir. bahsettiginiz kamıs 390 - 420 cm.Yinede sagol.
bende lineaeffe nin 3 50 80 150 gr atarını kullanıyorum bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım sapasağlam duruyor pekte nazik bir kullanıcı değilimdir buna rağmen sıkıntı yaşamadım..
Sn.Ovunc KARLIDAG kardesim.Bilgilendirmen icin tesekkurler. İyi avlar dilerim SHIMANO 240 Telespinine iyi bak.Aynısı bendede var.Kızım gibidir.Ona simdi birde SHIMANO EXAGE 4000 RCDH taktım.Ava cıkmayı beklıyoruz.Hepimize hayırlı ve bol avlar.Tevfik - BURSA
Tefik bey, Bursa'da pazar günleri kurulan bir pazar olacak oraya gidip inceleme şansınız oldu mu? fiyatların İst. daha uygun olduğunu duydum. Bir önemli husus da alınan malzemenin garantisi Cengiz bu konuda tereddütsüz bir yer.
SONDER ( Seyfi ) kardesim sagol.Bursa'da pazar gunleri nerede bu tur malzemelerin satıldıgı bir pazar kuruluyor bilmiyorum. Bilen bir arkadasım yazarsa sevinirim. cengiz Balıkcılık konusuna gelınce, bu konuda hic tereddutum yok;kalite ve guven konusunda.Sınıflarının en iyilerindendir elbette.Ama gonderilen E MAIL ve MESAJ lara ilgisizler.SErzenisim bundandır. İlgilerin icin tekrar tesekkur ederim. TEVFİK - BURSA