selamlar kamış bugün geldi harbiden on numara beş yıldız saglam görünüyor , insana bir güven geliyor bu kamışla , kaç gram kurşunla başlamamı önerirsiniz dip keteze deniyecem ilk atış alıştırmaları için , yüzükleri seyyar geziyor kendin ayarlıyorsun insallah sorun cıkarmaz , avda saygılar bana yardımlarını esirgemeyen bütün baliksever abilerime buradan çok teşekkür ediyorum , ayrıca kardeşlerime herkeze rastgele...
çok teşekkür ederim tevfik abi , geldi kamış gittim at cek yaptım biraz samandralı , baya agır kamıs öğrenicez artık atıyorumda uzak atamıyorum fazla 40 gram samandra olunca yem baglama ipi aldım birde onuda deniyecem elastik bişi fazla saglam değil kopuyor hemen
Murat hayırlı olsun yeni surf kamışın, biraz ağırdır ama benim kullandığım ım castingten daha da hafiftir 40 gr lık şamadırada aksiyon almaz kamış atış yaparken... Bence 150 - 170 gr ile başla atışlara o zaman görürsün kamışın gerçek performansını :thumb: 2 tane seyyar kılavuzda ağır kurşunlu atışlarda sağa sola kayma yapmıyorsa süper, ben çok çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum... Güle güle kullan
250 gr atarlı kamışla 40 gramı nasıl atıcan Yüklen biraz kamışa hayırlı olsun ben makinalarda lıneaeffe lere pek sıcak bakmıyorum ama kamışları on numara oluyor..
Yeni kamışınızı iyi günlerde kullanın Yalnız surf kamışla atış yapmak, 3 mt.lik kamışlarla atış yapmaya benzemez. Ersin Bey kamışın hakkını verecek ağırlığı söylemiş ama siz yeni başlayacağınız için kendinize veya çevreye zarar vermemek adına şimdilik ağır kurşunlardan uzak durun. Önce 75 gr gibi kurşunlarla başlayın atışınızı düzelttikten sonra ağırlığı yavaş yavaş arttırırsınız ama kullandığınız 40lık makinalarla ağır kurşun kullanırsanız hem kendinizi hemde makinalarınızı yıpratırsınız. Ayrıca 40 gr.lık şamandıra ile mesafeli atış yapmanız çok zor, ağır kaşık daha mantıklı olabilir. Keyifli avlar dilerim
teşekkürler :thumb: yok be okadar agır değilde ben alışkın olmadıgımdan , agır geldi önceki kamış spin olunca , oda 40 gram atarlıydı simdi 250 gram atarlı surfe gecince afalladım biraz ağa makarada 28'lık powerline misina sarılı patlatmıyım ilk günden dedim biraz alısıyım simdi atıs yapmaya gecicem evde dalıştan cıkarılan 125 100 gram kursunlar var duruyor kullanıcam onları hep denize iyade edicem seyyar kılavuzlar sıkıstırıyorsun kamışa bence kaymaz gibime geliyor yok be furukann abi sağlam ))) cok güzel ***** valla istanbuldaki gibi beton düz yerlerde atamıyoruz biz abi kusura bakma , falez kayalık olan yerlerde atıyoruz abanıcam yaa makina patlarsa makina alırız artık hahah teşekkürler herkeze