Lineaeffe Aquarex Slim Surf 420cm Kamış Geldi :)

Konu, 'Kamışlar' kısmında Sebastian tarafından paylaşıldı.

1. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    selamlar kamış bugün geldi harbiden on numara beş yıldız saglam görünüyor , insana bir güven geliyor bu kamışla :D , kaç gram kurşunla başlamamı önerirsiniz dip keteze deniyecem ilk atış alıştırmaları için :) , yüzükleri seyyar geziyor kendin ayarlıyorsun insallah sorun cıkarmaz , avda saygılar bana yardımlarını esirgemeyen bütün baliksever abilerime buradan çok teşekkür ediyorum , ayrıca kardeşlerime herkeze rastgele...

2. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Hayırlı olsun.

Güzel ve zevkli avlarda gönlünce kullanman dileklerimle.

3. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    çok teşekkür ederim tevfik abi , geldi kamış gittim at cek yaptım biraz samandralı , baya agır kamıs öğrenicez artık atıyorumda uzak atamıyorum fazla 40 gram samandra olunca :) yem baglama ipi aldım birde onuda deniyecem elastik bişi fazla saglam değil kopuyor hemen :)

4. arkadas

arkadas ibrahim

güle güle kullan

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Murat hayırlı olsun yeni surf kamışın, biraz ağırdır ama benim kullandığım ım castingten daha da hafiftir ;) 40 gr lık şamadırada aksiyon almaz kamış atış yaparken... Bence 150 - 170 gr ile başla atışlara o zaman görürsün kamışın gerçek performansını :thumb: 2 tane seyyar kılavuzda ağır kurşunlu atışlarda sağa sola kayma yapmıyorsa süper, ben çok çok sorun çıkartmaz diye düşünüyorum... Güle güle kullan :)

6. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    250 gr atarlı kamışla 40 gramı nasıl atıcan :D Yüklen biraz kamışa :) hayırlı olsun ben makinalarda lıneaeffe lere pek sıcak bakmıyorum ama kamışları on numara oluyor..

7. kayral

kayral Önder

Favori Kamış:
    awa-shima
    Favori Makine:
    ryobi
    En İyi Avı:
    çupra 2,10kg/Levrek 4 Küsür
    Yeni kamışınızı iyi günlerde kullanın :)
    Yalnız surf kamışla atış yapmak, 3 mt.lik kamışlarla atış yapmaya benzemez. Ersin Bey kamışın hakkını verecek ağırlığı söylemiş ama siz yeni başlayacağınız için kendinize veya çevreye zarar vermemek adına şimdilik ağır kurşunlardan uzak durun. Önce 75 gr gibi kurşunlarla başlayın atışınızı düzelttikten sonra ağırlığı yavaş yavaş arttırırsınız ama kullandığınız 40lık makinalarla ağır kurşun kullanırsanız hem kendinizi hemde makinalarınızı yıpratırsınız. Ayrıca 40 gr.lık şamandıra ile mesafeli atış yapmanız çok zor, ağır kaşık daha mantıklı olabilir. Keyifli avlar dilerim :)

8. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    teşekkürler :thumb:

yok be okadar agır değilde ben alışkın olmadıgımdan , agır geldi önceki kamış spin olunca , oda 40 gram atarlıydı simdi 250 gram atarlı surfe gecince afalladım biraz :D ağa makarada 28'lık powerline misina sarılı patlatmıyım ilk günden dedim :D biraz alısıyım simdi atıs yapmaya gecicem evde dalıştan cıkarılan 125 100 gram kursunlar var duruyor :) kullanıcam onları hep denize iyade edicem :D :D seyyar kılavuzlar sıkıstırıyorsun kamışa bence kaymaz gibime geliyor :)

yok be furukann abi sağlam :)))) cok güzel *****

valla istanbuldaki gibi beton düz yerlerde atamıyoruz biz abi kusura bakma , falez kayalık olan yerlerde atıyoruz :) abanıcam yaa makina patlarsa makina alırız artık hahah :D teşekkürler herkeze :D