Lineaeffe Atlantica 4204 Surf Kamış

Konu, 'Kamışlar' kısmında stratejist tarafından paylaşıldı.

1. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Arkadaşlar merhabalar,

Bana hediye olarak gelen bir kamış hakkında forumda ve internette arama yapmama rağmen pek bir bulgu ve yoruma rastlamadığımdan mümkünse öncelikle kullanan arkadaşlar olmak üzere kamış hakkında bilgisi olan arkadaşların görüşlerini almak istiyorum.

Kamış başlıkta da belirttiğim üzere Lineaeffe Atlantica 4.20m boyunda 250gr'a kadar atarı olduğu ifade edilen bir kamış. Öncelikle kozmetik olarak gayet güzel görünmekle birlikte üzerinde yazdığı gibi 150-250gr atarı olduğunu zannetmiyorum çünkü incelediğim kadarıyla gayet yumuşak bir kamış.

Kamışın av marketi linki:
    http://www.avmarketi.com/asp/product/15908/Lineaeffe-atlantica-420cm-100-250gr

Bu kamışı halihazırda ya da daha önce kullanan arkadaşımız var mı? Var ise kamış hakkındaki görüşleri nelerdir acaba? Yorumda bulunan tüm dostlara şimdiden teşekkür ederim.

2. barbunya

barbunya Faruk

Favori Kamış:
    lineaeffe s-flex 10 kilos surf
    Favori Makine:
    okuma epixpro epb
    En İyi Avı:
    Palamut 39cm
    merhaba,
    benimde dikkatimi çeken merak ettiğim bir kamış, hafifliği ve inceliği ile öne çıkıyor, hassas ve esnek olduğunu düşünüyorum, alan kullanan kimse yokmudur bu lineaeffe çılgınlığında, rahat bir şekilde 200gr atabilirsem at-çek için hemen alacağım.

3. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Vay arkadaş nasıl bir kamışmış be bu Lineaeffe Atlantica?
    Konuyu açalı 3 gün geçmiş, 150küsür kişi konuyu görüntülemiş ama benim gibi merak eden bir arkadaş dışında bir kişi de konuyu görüntüleyipte birşey yazmamış..
    Bir Allah'ın kulu da bu kamışı alıp kullanmamış hadi kullanmayı da geçtim av esnasında kullananı görüpte incelememiş demek ki...
    Neyse ben bir kullanayım o zaman.. En azından benim gibi ve Faruk gibi merak eden biri olursa fikir vermiş olurum.. Tabi eğer herhangi bir dağda kurt ölüp de konu hakkında bilgi isteyen olursa..
    Neyse konuya yazan yazmayan herkese teşekkürler, adminlerden de ricam konu forumda boşuna kalabalık yapmasın; mümkünse silelim gitsin...