Lineaeffe Bait Casting De Luxe 3bb....

Konu, 'Makineler' kısmında dersuuzala tarafından paylaşıldı.

1. dersuuzala

dersuuzala T.Yılmaz TÜRK

Merhaba arkadaşlar; avmarketi sitesinde bir çıkrık makine gördüm.
    Linki aşağıda vereceğim.Daha önce çıkrık makine kullanmadığım için değerli fikirlerinize ihtiyaç duyuyorum.Zaman ayırabilir ve düşüncelerinizi söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
    Sevgiler ,saygılar.

LINEAEFFE BAIT CASTING DE LUXE 3BB

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-1830005

2. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Merhabalar,

Kullanmak istediginiz cikrik ile yapmak istediginiz avi belirtirseniz daha aciklayaci bilgiler edinebilirsiniz.

Mesela ornek verdiginiz model epeyce kucuk bir urun yani av maksadini bilseydim veya bilseydik daha aciklayici bilgilerde elde edebilirdiniz.

Cunki cikrik makinalarin kullanim alanlari genelde derin sularda veya orta sulardaki buyuk baliklarin avinda kullanilmasi ve buna uygun 30-50 lb aralarinda degisen kamislar ile yapilmasidir.

Kimi zaman 0,80 kimi zaman 1 mm ve biraz uzeri misinalar ile yapilan avlarda misina sargi boyu epeyce uzar ve buna gorede cekmek istediginiz baliginda makina tarafindan cekeri olup olmadigini iyi hesap etmek gerekir diye dunsuyorum.

Bu benim nacizane fikrim;)

3. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    :D :D :D :D

4. unique

unique Cüneyt Eşsiz

Arkadasta gulurek fikrini beyan etmis :D

5. dersuuzala

dersuuzala T.Yılmaz TÜRK

İlginiz için teşekkür ederim Cüneyt bey,Bahsettiğiniz büyüklükte bir av peşinde değilim.Sadece farklı deneyimler.Daha çok kıyıdan ve nadirende olsa tekneden at-çek yapabileceğim bir sistem üzerine bilgi sahibi olmaya çalışıyorum.Bu makineyi görünce ilgimi çekti ve bilgi sahibi olmak istedim.Bu makineyede sanırım en kalın 0,37 olabilir ki.Ben daha ince bir misina olmasından yanayım.Sportmenlik tabiki önemli.Ustalaşmak için bol bol misina patlatmak gerekiyor sanırım.
    Neyse,ben tekrar ilginize teşekkür ederim.Sevgiler...

Son düzenleme: 13 Kasım 2008