Merhaba arkadaslar uzun zamandır kullanmış oldugum LİNEAEFFE EXTREME CAST 430 kamısımı modofıkasyon yapmaya karar verdım ortaya boyle bı calısmam cıktı umarım begenırsınız.. Not: kamışın epoksi asaması kaldı malzemeler alındı uygun bı zamanımdada epoksi işlemini gercekleştiricem..
güzeL çaLışma bendede 4.40'ı var yüzük kısımLarının aLtına 10 cm 40'Lık misina sarcam ömrü ikiye katLanır atatım ağırlık ve uzakLık oLarak artar diye... hayırLı oLsun hoş oLmuş ..
süper walla çok başarılı gayet güzel olmuş siyah extrem değil heralde yanlış görmediysem bende siyah kullanıyorum nasıl memnunmsun kamışdan
siyah extrem 4.40 olan kamıs gercı 4,40 yazıyor ama benım kamıs malesef 4,20 tam 4,40 degıl genelde tum extrem larda 4,40 gelmez ..kamış genel olarak guzel bı kamış memnunum kamıstan.
denemek lazım ama ben sanmıyorum atısın 2 katına katlanacagına genelde uzak atıslarda kamısın alt kısımlarına agırlık konularak uzak atıs calısmaları yapılıyor bence halka kısımlarına ıp sarmanız daha guzel olur tabı duzgun bır sekılde sarılması lazım bu ıs ıcın yurt dısında ozel makıneler var aslına bakarsanız o makınalardan almak lazım..
anladım sağol bende 1,5 ay oldu alalı memnunum atarı felan çok iyi inş böyle gider kaplama süper banada bilgi werirseniz bende yapmak isterim aslında