arkadaşlar merhaba yeni bir kamış aldım lineaeffe extreme cast 430cm , atarı 100- 220 gr , ağırlığı 495 gr kredi kartına 3 taksit 200 tl nasıldır iyi mi yorumlarınızı bekliyorum. Lineaeffe extreme cast 440
İnceleyip almayı düşündüğüm bir kamış..Ben sazanda kullanmayı düşünsemde her yerde rahatlıkla kullanılabilecek bir kamış hayırlı olsun.
Ben de baktım az önce gayet güzel çok kullanışlı bir kamış gibi geldi... alırsanız güle güle kullanın....
yorumlara yorumlarınız için teşekkürler ben bu kamışı bugün aldım çokta hoşuma gitti biraz pahalı gibi geldi ama 5-6 senede bir kamış alan birisi için taksitli de olunca önemli değil dedim ve aldım. bugün şöyle 1-2 saatte test amaçlı kulelide çalıştım 75-100-115-125 ve 150 gr larda atışlar yaptım hepsinde de iyi verimler aldım. bende herkese bu kamışı tavsiye ediyorum. benim haricimde kullanan var ise onlarında görüşlerini öğrenmek isterim
Bende bir arkadaşım için dün aldım. Hafta sonu teslim edeceğim. Teslim etmeden önce denemek niyetindeyim. Denedikten sonra düşüncelerimi tekrar iletirim. İlk etapta oldukça sağlam ve şık bir görünüşü var.
150 den sonra ki ağırlıklarda bayılmaya başlar. Bazı arkadaşlar ucundan bir 10 cm kadar kısalttırıyorlardı. Daha performanslı oluyormuş.
kayabalığı benim aldığım kamışın max. atarı 220 gr. birde extreme castın 180 gr atarlısı var onunla karışıyor olmasın ? hoş 150 gr üstünü denemedim ama
Yok yok karıştırmıyorum. Bak kötü kamış demiyorum gerçekten 150 gr hadi 170 gr ı gayet güzel atar ama daha sonra bayılır. Eğer 170 gr üstüne çıkmam diyorsan canavar gibi işte.
arkadaşlar şimdi kamışı elime aldım tekrardan ve inceliyorum. Kamışın üzerindeki bilgileri yazıyorum: LİNEAEFFE EXTREME CAST 4306 MODEL. BOY 430 CM. 6 SECTİON. AKSİYON MAX. 220 GR. AĞIRLIK 495 GR. KAPALI UZUNLUK 131 CM. fakat ben böyle bir kamışı internette hiç bir yerde göremedim. acaba hata mı yaptık alırken? ayrıca en ucuda kırmızı
Bazı modeller çok tutulunca sadece ülkemize özel siparişle yaptırılıyor. Bu da sanırım onlardan biri. 220 gr atar ama kaç metreye kaç sefer atar onu Allah bilir
150 gr üzerine çıkmam diyorsun da burası boğaz belli olmaz. Millet yanında 170 gr allah ne verdiyse abanıp balık alırken bakmak çok hoş değil Bazı arkadaşlarda öyle diyordu 150 gr dan fazla çalışmam ne işim olur hem böyle daha çok zevk alırım filan ondan sonra fellik fellik kamış aradılar. Fiyatı bence pahalı.
ahh neden 200 değil de 170 atarlı aldım diye kafamı taşlara vuruyorum Allahtan rapala kamışı bulduk Uluç haklı boğaz için 200 gramı adam akıllı atabilecek bir kamış lazım. Aldığınız yerde salina 3 parça varsa onunla değiştirin derim. Olmazsa da sıkmayın canınızı sonuçta güzel kamış
Türkiyeye ilk gelen extreme ile şimdi gelip piyasaya sürülen extreme ler arasında çok fark olduğunu düşünüyorum ve görüyorum.
Extreme Cast'ın ilk geldiği zamanlar uç kısmı siyahtı ve bana gerçekten 150 -170 gramlarda sorun çıkartır gibi gelmişti çünkü atarı yüksek gözükmesine rağmen bu kadar ağır gramajlarda problem yaratır irtibasını bırakıyordu. Fakat 150 - 170 gramlarda hiç proble yaşamadım 200 gramla çalışan arkadaşlarıda gördüm sorunsuz çalışan. 150 gramla ucunu kırmayı başaranıda. Durum şuydu 150 gramla atış yaparken var gücünüzle yüklenip klipsi açmaz yada elinizle misineyi zamanında bırakmazsanız ve çok güçlü sağlam bir misine kullanıyorsanız ucu kırabilirsiniz. Burda sizin ihmaliniz söz konusudur. Normal şartlarda bu kamışla bir problem yaşamazsınız yada ben yaşamadım kapalı boyu uzun taşırken dikkat etmek gerekiyor her araba bagajına sığmıyor uç kısım zedelenmemesi gerekiyor, ezilir darbe alırsa yine kırılması muhtemel. Sonradan çıkan kırmızı uçlu extremlerin, siyah uçlarla hassasiyetleri farklıdır. Siyah uçlu olanlar daha sert biraz daha kör ama ağır kurşunlada çalışmak için çok uygundur. İşin özeti exremecast bir kamışa 400 -500 lira vermek istemeyen ve yedek parça sıkıntı çekmemek isteyen bir amatör için 200 Tl civarına alabileceği ve verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veren bir kamıştır.Kamışın hakkını vermek kullanıcıya bağlıdır ama bu kamış dengelidir, hafiftir. Candır, canandır.
İyi, güzel kamış ama çok uzun Birde bunu alıp okuma avenger takmak... Ferrariye tüp taktırmak gibi bir şey olmuş bu...