lineaeffe extreme cast 430

Konu, 'Kamışlar' kısmında paradox75 tarafından paylaşıldı.

1. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 4306 Atarı:100-220g Ağırlığı:495grr
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    arkadaşlar merhaba yeni bir kamış aldım lineaeffe extreme cast 430cm , atarı 100- 220 gr , ağırlığı 495 gr kredi kartına 3 taksit 200 tl nasıldır iyi mi yorumlarınızı bekliyorum. Lineaeffe extreme cast 440

Son düzenleme: 20 Ekim 2011
  2. sinekci-fly

sinekci-fly kasım tazegüney

İnceleyip almayı düşündüğüm bir kamış..Ben sazanda kullanmayı düşünsemde her yerde rahatlıkla kullanılabilecek bir kamış hayırlı olsun.

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Ben de baktım az önce gayet güzel çok kullanışlı bir kamış gibi geldi... alırsanız güle güle kullanın....

4. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    yorumlara

yorumlarınız için teşekkürler ben bu kamışı bugün aldım çokta hoşuma gitti biraz pahalı gibi geldi ama 5-6 senede bir kamış alan birisi için taksitli de olunca önemli değil dedim ve aldım. bugün şöyle 1-2 saatte test amaçlı kulelide çalıştım 75-100-115-125 ve 150 gr larda atışlar yaptım hepsinde de iyi verimler aldım. bende herkese bu kamışı tavsiye ediyorum. benim haricimde kullanan var ise onlarında görüşlerini öğrenmek isterim

5. ESİR BALIK

ESİR BALIK Ahmet

Favori Kamış:
    Amudson Kudos Expret
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR 560
    En İyi Avı:
    Palamut, Lüfer
    Bende bir arkadaşım için dün aldım. Hafta sonu teslim edeceğim. Teslim etmeden önce denemek niyetindeyim. Denedikten sonra düşüncelerimi tekrar iletirim. İlk etapta oldukça sağlam ve şık bir görünüşü var.

6. 29519

29519

150 den sonra ki ağırlıklarda bayılmaya başlar. Bazı arkadaşlar ucundan bir 10 cm kadar kısalttırıyorlardı. Daha performanslı oluyormuş.

7. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    kayabalığı benim aldığım kamışın max. atarı 220 gr. birde extreme castın 180 gr atarlısı var onunla karışıyor olmasın ? hoş 150 gr üstünü denemedim ama

8. 29519

29519

Yok yok karıştırmıyorum. Bak kötü kamış demiyorum gerçekten 150 gr hadi 170 gr ı gayet güzel atar ama daha sonra bayılır. Eğer 170 gr üstüne çıkmam diyorsan canavar gibi işte.

9. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    yok ya 150 gr üzerine çıkmam bu arada fiyatı nasıl

10. nidya78

nidya78 Aydın

Kamışın en uç kısmı siyahsa süper kamış. Kırmızıysa iyi kamış. ;)

11. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    arkadaşlar şimdi kamışı elime aldım tekrardan ve inceliyorum. Kamışın üzerindeki bilgileri yazıyorum: LİNEAEFFE EXTREME CAST 4306 MODEL. BOY 430 CM. 6 SECTİON. AKSİYON MAX. 220 GR. AĞIRLIK 495 GR. KAPALI UZUNLUK 131 CM. fakat ben böyle bir kamışı internette hiç bir yerde göremedim. acaba hata mı yaptık alırken? ayrıca en ucuda kırmızı

12. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    Bazı modeller çok tutulunca sadece ülkemize özel siparişle yaptırılıyor. Bu da sanırım onlardan biri. 220 gr atar ama kaç metreye kaç sefer atar onu Allah bilir :)

13. 29519

29519

150 gr üzerine çıkmam diyorsun da burası boğaz belli olmaz. Millet yanında 170 gr allah ne verdiyse abanıp balık alırken bakmak çok hoş değil :) Bazı arkadaşlarda öyle diyordu 150 gr dan fazla çalışmam ne işim olur hem böyle daha çok zevk alırım filan :Dondan sonra fellik fellik kamış aradılar. Fiyatı bence pahalı.

14. emir şengezer

emir şengezer emir

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster Power Game - Shimano Nexave BX Surf - Lineaeffe Prestige 7000
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000 XSB - Shimano Biomaster C5000 FB
    ahh neden 200 değil de 170 atarlı aldım diye kafamı taşlara vuruyorum :D Allahtan rapala kamışı bulduk :D

Uluç haklı boğaz için 200 gramı adam akıllı atabilecek bir kamış lazım. Aldığınız yerde salina 3 parça varsa onunla değiştirin derim. Olmazsa da sıkmayın canınızı sonuçta güzel kamış :)

15. muratbzk

muratbzk murat

Favori Kamış:
    Vercelli Spyra Ultima G2 Surf -Awa Shima Spin
    Favori Makine:
    Daiwa Saltiga Surf 5000-Spro Passion 730
    En İyi Avı:
    plankton
    Türkiyeye ilk gelen extreme ile şimdi gelip piyasaya sürülen extreme ler arasında çok fark olduğunu düşünüyorum ve görüyorum.

16. Gökhan Aydınlı

Gökhan Aydınlı Gökhan

Favori Kamış:
    Extreme Cast, Okuma Powerliner
    En İyi Avı:
    İçi mazot dolu, bir bidon
    Extreme Cast'ın ilk geldiği zamanlar uç kısmı siyahtı ve bana gerçekten 150 -170 gramlarda sorun çıkartır gibi gelmişti çünkü atarı yüksek gözükmesine rağmen bu kadar ağır gramajlarda problem yaratır irtibasını
    bırakıyordu. Fakat 150 - 170 gramlarda hiç proble yaşamadım 200 gramla çalışan arkadaşlarıda gördüm sorunsuz çalışan. 150 gramla ucunu kırmayı başaranıda.

Durum şuydu 150 gramla atış yaparken var gücünüzle yüklenip klipsi açmaz yada elinizle misineyi zamanında bırakmazsanız ve çok güçlü sağlam bir misine kullanıyorsanız ucu kırabilirsiniz. Burda sizin ihmaliniz söz konusudur. Normal şartlarda bu kamışla bir problem yaşamazsınız yada ben yaşamadım kapalı boyu uzun taşırken dikkat etmek gerekiyor her araba bagajına sığmıyor uç kısım zedelenmemesi gerekiyor, ezilir darbe alırsa yine kırılması muhtemel.

Sonradan çıkan kırmızı uçlu extremlerin, siyah uçlarla hassasiyetleri farklıdır.
    Siyah uçlu olanlar daha sert biraz daha kör ama ağır kurşunlada çalışmak için çok uygundur.
    İşin özeti exremecast bir kamışa 400 -500 lira vermek istemeyen ve yedek parça sıkıntı çekmemek isteyen bir amatör için 200 Tl civarına alabileceği ve verdiğiniz paranın hakkını sonuna kadar veren bir kamıştır.Kamışın hakkını vermek kullanıcıya bağlıdır ama bu kamış dengelidir, hafiftir. Candır, canandır.

17. paradox75

paradox75 savaş

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Av-65
    arkadaşlar bugün kamışıma makine olarak okuma avanger 65 makine aldım nasıl bir takım oldu sizce???

18. aileron

aileron murat DAĞCI

Favori Kamış:
    şıpşıp
    En İyi Avı:
    mercan
    güle güle kullan mrsparkle

19. ssLh

ssLh Salih

Favori Kamış:
    Okuma Savant 420
    Favori Makine:
    Ryobi applause 6000
    bence bıraz agır olmus

20. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    İyi, güzel kamış ama çok uzun :(

Birde bunu alıp okuma avenger takmak... Ferrariye tüp taktırmak gibi bir şey olmuş bu...