Merhaba arkadaslar uzun zamandır LINEAEFFE EXTREME kamısıma nasıl bırsey yaparım dıye dusunuyordum aklıma ıp ıle sarma olayı geldı sonra hemen denemelere baslayım dedım ıpı guzelce sarıyordum fakat ılk yapıslarda bır turlu sıralı dızısı yapamıyordum begenmıyordum sonra ıpı sokuyordum yap boz derken bı baktım 5 tane koca ıpı harcamısım sonra ıpe desen vermeye basladım bu seferde ıp ıle desen vermeyı beceremıyordum bır turlu olmıyordu gıne yap boz derken ortaya boyle bırsey cıktı.. son asama reçıne olayı ıdı guzelce kamısa reçıne surup kamısı bıtırmıs oldum.. [YOUTUBE]NvwdFdCBjro[/YOUTUBE]
Vural abi ellerine emeğine sağlık, bu sefer gerçekten olmuş bu çalışma artık sökülmez sanırım bu sardığın ipler güle güle kullan abi modifiye ettiğin kamışı, nice güzel avlar... :thumb:
Tesekkur ederım ersınım sagolasın ıyı dıleklerın ıcın artık bu kamısla alman arnavut caparılerını denemek ıcın sabırsızlanıyorum
Gerçekten resimlerde ve videolarda sanki orjinalmiş gibi durmakta. Benimde deneyesim geldi. Teşekkür ve tebrik ederim.