Boğazda ağır kurşunla rapala ve çapari ile avlarda mükemmeldir. 130 gr. -200 gr. arası ağırlıklarda performansını sergilemektedir.
guzel bır kamış oldugunu biliyorum kullanamadım çünkü piyasada artık yok. olan bir iki sitede yüksek fiyat istiyor. çünkü bitmeden önce kampanyası vardı firmanın ve 150*160 arası satıp bitirdiler ellerinde kamışı kalan bayilerde 190 üzeri fiyat çekiyorlar. evet almak istersen iyi bir kamış bu fiyat aralıgında kaliteli bir kamış bende aradım ve bu güçte bir kamış başka bir markada sanırım yok. ne kötü ki 2010 lineaeffe katologunda bunun yerini alan bir kamışta yok. buldunuzsa alın diyebilirim. tek handikapı 3 parça ...taşıma sorunu yani.
Kullanan arkadaşlarım çok memnun. Ben de bir iki kez atma fırsatı yakaladım, ağırlığı nedeni ile ilk başta çok yorsa da alışınca bu sorun ortadan kalkar. Uzak atımlar için gerçekten ideal ama o 600 gr üstü ağırlığı yok'mu insanın gözünü gerçekten korkutuyor. Sırf ağırlığı nedeni ile benim tercih edeceğim bir kamış değil. Bu arada alışır derken ağırlığına değil ağır bir kamış ile atmaya demek istedim.
600 gr. ağırlığı var Uluç. 4.50 parçalı kamışlar için ideal bir ağırlık. Ama tam bir rapala ve ağır takım kamışı gördüğün üzere. Bende alışırmıyım diyordum, alıştım Ben cengiz balıkçılıkta var diye biliyordum. fiyatıda uygun.
Ağır kurşunlarla rapala için ideal bir kamış fakat çaparide iyi kas yaptırır Ben de 3 parça bir kamış düşünüyorum Eylülde. Şöyle 225 atarlı 4.25 boyunda xt60 karbon ve biofiberden oluşan. Ağırlık ise 350 gram
3 parçalı beastmasterın 350 gr. olması beni kuşkulandırır Emir. Okadar hafif bir parçalı kamış enteresan. Kamışın et kalınlığı az olupta elinde kalmasında atarken. Aman dikkat. En kaliteli super aerolar techniumlar bile 500-630 gr. arasıyken...
Kamış gerçekten çok hafif ben de nasıl olabilir diyorum en üst segmentte bile bu kadar hafif kamış yokken.. Ama markaya da güvenim var sonuçta. Başka bir forumda bir ağabey almıştı ona sorayım kullandımı kırdımı ne yaptı
Bende bu kamıştan kullanıyorum elimden gelse her yere götürürüm biraz ağır olabilir fakat hafif bir makina ile bütünleşiyor doğrusu ben makina olarak üzerine raw veya epix-pro takıyorum bu gün 5 saat çalıştım yorgunluk falan yok üzrimde bence atış alanı uygunsa boğazda at-çek ve çapari için çok uygun eğer piyasada bulabilirseniz tabiki...