arkadaşlar merhaba uzun zamandır kamış almaya niyetliydim. amatör balıkçılık ile geçen sezondan beri ilgileniyorum. ilk kamışım olan protackle landmark 2 420 cm 200 gr atarlı kamışımın istanbul boğazında at çek 200 grama kadar olan avlarda yetersiz olacağını düşünerek araştırmalarım sonucu bütçeme daha uygun olan Lineaeffe FF Fury Caster 420cm Kamış'a karar kıldım. vega, shimano veya daiwa tarzı bir üründen önce acemilik dönemimi bu kamışla sonlandırmayı düşünüyorum. kamış hakkında görüşlerinizi bekliyorum. kamıştan beklenti 175 200 gr ile 100 metre civarında atış yapabilmek kullanacağım ekipmanlar: REMIXON ULTRA SURF 6500 SURF MAKİNE Stren Microfuse 10 lb örgü
furrycaster deneme amaçlı kullandım 25/30 civarında atış yaptım. istediğiniz seviyelere kamış kendisi atış yapıyor. tüm avlarda kullanabileceğiniz bir kamış, ileri seviye kamışlara geçiş için iyi bir fikir olabilir.230 tl den daha fazla ücret ödemeyin.
Mehmet, kullandım kamışı, iyi atıyor ama en sağlıklı bilgiyi Volkan ve Burak verebilir. Favori kamışları Fury Caster. Kamıştaki eksi yön! Hafif kurşunları (115gr ve altı) uzak atamıyorsun (kafa üstü atış ile). Yarı pendulum atış ile çözülebilir bu sorun.
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. tft ye katıldığımdan beri çok önemli bilgiler aldım. başta ceyhun olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederim. kamış konusunda fikrim şu an kesin. tabi yinede Volkan ve Burak'ın görüşlerinide almak isterim. kovalarımızdan taşıp denize geri dökülen balıklar tutmak dileğiyle herbirinize tekrar tekrar teşekkür ederim
Alacaksan bu kamışı lecharmeur nickli Faruk kardeş bu kamışı satıyordu bir görüş kendisiyle istersen. Saygılar.
Mehmet selamlar. Ben kamışı halen kullanmaktayım. Sana şu kadarını söyleyebilirim fiyat performans açısından hiç düşünmeden almanı tavsiye ederim. Ceyhun unda dediği gibi kamış düşük gramajlı kurşunları istenilen bölgelere çok fazla atamıyor. En iyi performansını 150-170 gr da gösteriyor. ancak 115-125 gr ile av yapılamazmı tabi ki yapılıyor. yalnız şöyle bir durum var şayet şoklama yapacaksan atacağın düğüm çok önemli zira kamışın uç halkaları çok ufak.
evet sanırım bir başka siteden ilanını gördüm, satan birisini daha tanıyorum duruma göre bakacam artık teşekkür ederim
Aslında bu bilgi çok önemliydi teşekkür ederim. Evet şok düşünüyorum kesinlikle artık ceyhun abi benim için bir şok yapar kamışı aldıktan sonra ben zaten ağır kurşunları ileri atmak için bir kamış istiyorum. hafif kurşunlar için diğer kamışımı kullanırım umarım halkalar sorun çıkarmaz. sonuçta acemiyim
Birde arkadaşlar bu şok düğüm için bu kamışda kullanılabilecek misina tavsiyeniz nedir? Cümleten saygılar sevgiler
yok artık !!! 180 m. kaç metre yapıyor senin haberin var mı ? şaka bir yana furycaster bence gayet başarılı bir kamış. alıpta memnun kalmayan bir tek bizim kenan ı gördüm. onun da beğenmeme nedeni düşük gramajlı kurşunları istediği mesafelere gönderememesi. fakat daha düşük atarlı ikinci bir kamış varsa bu da problem olmaktan çıkıyor. yalnız bu kamışta bence örgü kullanılmalı. şayet mono olursa iki monoyu birbirine bağlandığında ortaya çıkan düğüm biraz kalın olacak ve takılmalara yok açacaktır kanımca. bu arada Mehmet abi 400 gr atarlı bir kamış tavsiyen var mı ... Üsküdar da yemli av yapacağımda