Herkese Merhabalar, Lineaeffe Im Casting 420 cm kamış almayı düşünüyorum. Kıyıdan beklemeli avalarda kullanmayı düşünüyorum. Bu kamışı boğazda at çek için kullanabilirmiyiz. Yine lineaeffenin Lead serisi kamışları var. Fiyatları daha uygun aralarındaki fark nedir. Hangisini tavsiye edersiniz. Bu kamışa Okuma safina Noir 65 makine takmayı düşünüyorum. Bu makinenin 55 liğinide alabilirim. Sizce bu kamışa hangi makineyi almalıyım. Bilgisi olan üstadların yardımını rica ediyorum. Herkese bereketli avlar dilerim. Saygılarımla, Murat KILIÇ
Beklemeli avlarda olabilir ama at çek için ağır kaçar biraz bence.Anladığım kadarıyla uygun fiyatlı bir kamış bakıyorsun.Ben senin yerinde olcam nisanın ortalarına kadar para biriktirip daha güzel bir kamış alırım.
Güzel kamıştır. at çek de biraz terletir ama kullanan arkadaşlarım memnunlar hallerinden kamış makine toplam ağırlık 1kg üstüne çok çıkmazsan iyi olur.
Arkadaşlar bugün Lineaeffe Sea Master 420 kamış ve Okuma trio red core 65 makine siparişi verdim. Bu konuda bana destek veren ve beni yönlendiren Cengiz Balıkçılığa teşekkür ederim.
im casting beklemeli avlar için kullanıyorum, aynı fiyat aralığında atçek için sea master daha uygun olacaktır esnek bir kamış..