Lineaeffe Kamis + Falcon Makine

Konu, 'Kamışlar' kısmında zekiarici tarafından paylaşıldı.

1. zekiarici

zekiarici Zeki Arici

Selam ustadlar,
    Damardan balikcilik asisini almaya basladim.
    Baslangic olarak asagidaki linkte verilen kamis ve makineyi almayi dusunuyorum.
    Fiyati bana teslimat dahil 60 TL civarina cikiyor ikisi birlikte.
    Kullanim alani olarak da genel kullanim diyebilirim :)
    Firsat buldugum her suya atmayi dusunuyorum.
    Burada arada bir sahilden sansimi denemek arada bir de kucuk gollerde alabalik avi.
    Yazin Turkiye'de firsat olursa da baraj golunde Sazan veya Gokkusagi alabalik.
    Yorumlar icin simdiden tesekkurler.

http://cgi.benl.ebay.be/New-Telesco...ds_Fishing_FishingRods_EH?hash=item4a9f327c12

2. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Güzel bir allround kamış, 2.40 m ile çok uzağa atamazsınız ama sorun da değil. Göl ve nehir avcılığı, kıyıdan deniz avcılığı için bence iyi bir başlangıç kamışı. Falcon'u pek tanımıyorum ama toplam fiyat bence OK, tecrübe edindikçe tercihinize göre farklı malzemeler de edinirsiniz. En büyük yanlış aşırı malzeme alarak başlamaktır zaten.

Rasgele

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

madem yeni başlıyorsunuz ergiz abiye katılıyorum linneffe marka kamış bende var ama o modeli hiç kullanmadım ama toplam maliyet 60ytl demişsin makina da öyle kaliteli bişey olucağını bekleme ama bu takımla hem tecrübe hemde bilinçlenmiş olursun daha sonra üst modellere geçtiğinde seviye atladığını anlarsın ve en önemlisi ilk başta çok fazla kaliteli ürün alıp avlakta heba etmemiş olursun

4. zekiarici

zekiarici Zeki Arici

Cok tesekkur ederim degerli fikirleriniz icin Ergiz abi ve Ali Kemal kardes.
    O zaman bu veya bunun ayarinda bir takim alarak ise basliyoruz.
    Ve daha bilgili bir amator balikci olmadan ust duzey takimlara para harcamiyoruz:)
    Hepimize rastgele diyorum.