merhaba arkadaşlar yarın cengiz balıkcılıkdan lineaeffe 4,20 extreme kamış alıcam amma almadan sizlerinde görüşlerini alıp yanlış bi şey yapmıyım dedim acaba bu kamışla her türlü takımı kullanabilirmiyim çapari yemli rapala vs.... gibi görüşlerinizi bekliyorum
yok abi o kadarda değil ama nacizane fikrimi söyliyeyeim. selamlar serkan, öncelikle hayırlı olsun diyelim. senin genelde boğazda avlandığını düşünürsek, tamda biçilmiş kaftan bence. bu kamışla uzağa atmakta hiç zorlanmayacaksın,ucuda kafi miktarda hassas. ben bir sefer tecrübe ettim ve gayet de memnun kaldım. şu an bir kamış almak istesem extreme den başka kamış almam. tabi bu sadece benim fikrim, üstadlar mutlaka yorum yapacaktır
sizin fikirleriniz benim için her zaman önemlidir arkadaşlar zaten cengizdeki emre ile baya bi konuşduk geçenlerde bu kamış hakkında üsküdardaki uzak atan arkadaşların çoğu bu kamışı kullanıyormuş ve memnunmuş
Ercan kardeşim zaten söylemiş, Bir küçük ekleme yapmak isterim, Lineaeffe extrem 440 soruyorsan? Hiç sormana bile gerek diyeyim. Fiyat-Performans olarak Mükemmeldir ama bir şey için not düşeyim... Cengizbalıkçılık'ta BALIKAVI.NET ten geldiğini Söylersen gereken fiyatı yapacaklar, Kısmet olursa yarın bende otarafta olacağım. Şimdiden hayırlı olsun.
ben akşam saat 7 den sonra oralarda olucam abi inşallah görüşürüz balıkavı net den geldiğimide kesin söylerim
bende bu kamışın 440 olanı var zaten avatarımdada yazıyo tahmınen 2 yıldır kullanıyom cok super bı kamıs sebebı ne dersen baska surf kamıslarda olmayan bu kamısa mahsus ozellıggı ucunun cok hassas olması cunku dıger surf kamıslar da uzaga atıyo ama tabırı caızse kalas gıbı balıgın vuruslarını tam manasıyla hıssettırmıyo ama bu kamısa tek bır ıstavrıt vursa bile hıssedıyorsun bence bu da kamısın en guzelle özelligi yani hem cok güclü hem cok hassas sen 420 alacagını soylemıssın ama yanlısın var galba extrem ler 440 oluyo benım aldıgım fıyatta 150 ytl cıvarıydı hayırlı olsun
Vallahi kamıştan anlarmıyım anlamazmıyım onu bilmem ma ben balıkesirde avlanırken 10 kişiden 7 tanesi markasız kamılar 3-4 tanesi lineaeffe kullanıyordu .
Şimdi böle demişsin 10 deniz yıldızını tek iğneyle kaldırmış üstadın olarak yorum yapmazsam olmaz değil mi Bana sorarsan ya sınırını biraz daha artır shimano al ya da lineaeffenin oyster serisinden bir 3.90 birde 4.20 2 tane al. Derim. Birde nacizhane tavsiyem illaki lineaeffe alacaksan aldıktan sonra kamış yüzüklerini kamışa yapıştırmayı unutma ve mutlaka yedek yüzükde al. Genel olarak iyi yapışmamış oluyorlar.
oyster kamıştan geçenlerde aldım. yedek yüzük elimde bulunması açısından nereden temin edebilirim? konu hakkında bilgisi olan birini yakalamışken hemen yapışayım paçasına
Sevgili Serkan Extreme Cast modeli Lineaffenin en tercih edilen ve randımanı yüksek bir kamıştır. Onunla uzağa rahatca erebiliersin.,Kurşunlu rapalada başarı sağlarsın. Bence başka modeli kafana takma ve al. Selamımı söylersen bir ikramdada bulunurlar. Sevgiler
ve sonunda lineaffe mı aldım hafta sonu denemeyide yaptım 4 üzerinden 4 hem hafif hemde ağır takımda çok iyi çalışıyor bana kamış için tavsiyede bulunan herkese teşekkürler
sağolasın abi evet 4.20yi aldım 120 tl verdim cengiz balıkdan bu ara lineaffe da kampanya varmış normalde 180 ve üstüymüş , kamışın hoşuma giden tarafı rüzgarda ucun fazla sallanmamasıydı izmaritin küçük vuruşlarını bile hissedebiliyorsun