Lineaeffe Master Jig 9kg yüzük kırıldı!

Konu, 'Kamışlar' kısmında Altintren tarafından paylaşıldı.

1. Altintren

Altintren Yasin ALTINTREN

Merhabalar,

Lineaeffe Master Jig 9kg'lık kamışımın üstten 2nci yüzüğü kırıldı. Kamışı çok fazla kullanmadım. Kayaya takılınca bu sorun oldu. Bildiğim kadarıyla Türkiye distribütörü Cengiz Balıkçılık fakat kendilerine 2 defa mail atmama rağmen herhangi bir dönüş olmadı. Bu tarz konuları çok fazla sallamadıklarını tahmin ediyorum. Çok az kullanıldığı yani yeni olduğu için atmaya da içim elvermiyor. Antalya'daki dükkanlardan birine mi yaptırmalıyım? Sizce ne yapmayalım? Fikir verebilir misiniz? idk

2. furunotr

furunotr Haluk

Mail dikkatlerinden kaçmış olabilir; eğer telefon ile irtibata geçebilirseniz daha çabuk netice alabileceğinizi düşünüyorum...

Tel:0216- 492 67 34

3. enginköp

enginköp engin köprülü

Yasin aynen Haluk Abinin dediği gibi ;

kesinlikle mail gözlerinden kaçmıştır.TElefonla irtibata geçersen ivedilikle hallederler inan.Firmanın bu konuda hassasiyeti diğer firmalara örnek olması gereken cinstendir.

Daha 3 hafta falan oldu sanırım Lİneaeffe marka surf kafa eski bir makinamın teli kırıldı dibinden firmayı aradım izah ettim arkgo ile yollayın dediler , nihayetinde tamirini yapıp hızlı bir şekilde de geri yolladılar ve ücrette talep etmediler.

BU vesile ile kendilerine de teşekkür etmiş olayım sayende :redface: