Lineaeffe Master jig kamış 11kg hakkında

Konu, 'Kamışlar' kısmında B.Ongun tarafından paylaşıldı.

1. B.Ongun

B.Ongun Bülent

Tüm değerli Av Ustaları ve tecrübeli arkadaşlar hepinize şimdiden rastgele avınız gönlünüzce olsun temennimle selamlar,

Ben yeni başlayan aslında eskiden iyi uğraşırdık şimdilerde emekli olunca yniden Balıkçılığa soyunan birisi olarak sizlere bir kaç soru sormak ve yardımlarınızı talep ediyorum; Lineaeffe Master jig kamış 11kg çeker satın aldım ürün bugün elime geçti kutudan çıkarıp yaptığım kontrollerde Yüzüklerin (Halkaların) ayaklarının kamışla birleştiği yer (İlk birleşip uzadığı kısımda)'de sarmalların üzerindeki epoksi kaplama oluyor galiba bunlarda çatlaklar gördüm bazılarında var bazılarında yok bunun sakıncası ne olabilir, ürünü değiştirmelimiyim yoksa bunlardan zarar gelmez deyip devam etmelimiyim ürün daha sıfır kutudan çıktı aldığım yerede aslında göndermeden önce kontrol etmelerini rica etmiştim ama malesef durum böyle önerileriniz bekliyorum selamlar:(

2. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Hızlı çözülsün istiyorsanız bence cengiz balıkçılığı arayın, durumu anlatın. Değişim yaparlar. İlk aldığınız yer ile çözmeye çalışırsanız süre uzayabilir.

3. B.Ongun

B.Ongun Bülent

Öneriniz için teşekkür ederim arkadaşlarla görüştüm ve dün kargo ile gönderdim inşallah kısa sürede çözülür.

4. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Merhaba.
    Geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda problem çözülür.
    Kaça aldınız kamışı?
    Selamlarımla...

5. B.Ongun

B.Ongun Bülent

Teşekkür ederim 160 liraya aldım baktım sorunları var geri gönderdik bakalım ne kadar zamanda halledecek arkadaşlar özür dilerim daha önce fırsatım olmadı siteye giremedim gönderinizi yeni okudum

Son düzenleme: 26 Şubat 2012
  6. B.Ongun

B.Ongun Bülent

Birde şunu belirtmeliyim galiba internet üzerinden aldım, Sonrasında telefon ile yaptığım görüşmede ürünü göndermeden önce kontrol etmelerini rica etmiştim. Burası Türkiye abicim yapacak bişey yok böyle gidip gelecek herhalde :(