Arkadaşlar merhaba Başlıktada belirttiğim (LINEAEFFE MAXX CAST WTG KAMIŞ 4.20) kamışı bugün cengiz balıkçılıktan aldım. Daha önce kullananlar yada fikri olanlar var mı? Saygılar... http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=7-C-2283942
Turnafresh in hemen hemen aynısı bu kamış sadece yeni ve rengi adı değişik güçlü kamışlar ama ağırlar uzak atımda üstünlük sağlayamazlar
Sevgili ÜMİT ARSLAN. kuzenimle aynı ismi ve soysimi taşıyorsun. görünen o kii siteye yani üyesin ve yazdığın ilk gönderi. önce bir selam versen, kendini tanıtsan buradaki arkadaşlarda sana hoşgeldin dileklerini iletseler daha güzel olmaz mı?
Doğru diyorsun Abdullah abi.Bir heyecanla bir iki foruma üye olup hemen konu açtım.Hemen kendimi tanıtayım. İsmim kuzeninizin ismiyle aynı olan Ümit. Uzun zamandır bir oltam vardı.Eski ucuz bir olta.Ara sıra balık tutmaya gidiyordum.Ama tutamıyordum.Bende bu işin inceliklerini öğrenmeye karar verdim.Eski olta da kırılınca bende yeni bir olta aldım.Doğru oltayı aldım mı diye tereddütlerim vardı.Forumdaki avcılara sormak için bir konu açmak istedim. Beylerbeyi,Kuleli,Kuzguncuk o civarlarda avlanmaya çalışıyorum.Avlamak istediğim balıklarda istavrit,çinekop,izmarit vb. balıklar. Yardımlarınız için teşekkürler.