Lineaeffe Oyster 3.90 Ist. Boğaz Için Uygunmudur?

Konu, 'Kamışlar' kısmında volkanca tarafından paylaşıldı.

1. volkanca

volkanca Volkan

Arkadaşlar, Sitenin Yeni Bir üyesi Olarak Sizlerden Lineaeffe Oyster Hakkinda Fikirlerinizi Rica Ediyorum. Bebek Ahilinde Kullanmayi Düşünüyorm, Sağlammidir, özellikle Kullanan Arkadaşlardan Yorum Rica Ediyorum, şimdiden Teşekkürler

2. kanyon

kanyon FERHAT

Favori Kamış:
    SAPAN
    En İyi Avı:
    KIRAÇA 1 GRAM

volkan turnafresh 4/20 al boğaz için en idali ve fiyat olarakta uygundur ben bunu kullanıyorum

3. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe
    Bende vardı oyster ;tatlı suda ,teknede ,sahılde ,bogazda her yerde kullandım:) Cok guzel bir surf kamısıdır, sahsı fıkrıme gore daha ıyısı yok hatta:) Hatta uzun menzıllı atısları bırebırdır daha ne ısterkı bı balıkcı:p
    Hayırlı avlar....

4. kanyon

kanyon FERHAT

Favori Kamış:
    SAPAN
    En İyi Avı:
    KIRAÇA 1 GRAM

ozan anadolu yakasında çıkıyomu balık butarafta tek tük çıkıyo

5. balikci

balikci

Lineaeffe Olyster 3,90, surf modeli 490gr ağırlıkta, teleskopik 4 parçalı sağlam bir kamıştır. Diğer 300 atarlı kamışlara nazaran daha hafif ve ince bir yapısı vardır, bu model 100-250 gr atarı vardır, en uçtaki parçada iki klavuz (biri gezer) olduğundan, dilerseniz gezer olan klavuzu daha geriye sıkıştırarak çapariyle istavrit avındada kullanabilirsiniz, bu sayede uç kısım daha hassas olacaktır. Daha iri balıkların avında klavuzu ortaya sıkıştırarak ucun hassaslık derecesinide ayarlayabilmeniz mümkün. 120cm kapalı boyu ve 60 ytl civarı perakende fiyatı var güvenle alabilirsiniz.

Son düzenleme: 6 Nisan 2008
  6. aidois

aidois

Favori Kamış:
    okuma zn 65/lıneaeffe

farhat abi, kusura bakma sımdı gordum mesajını, anadolu yakasında su aralar uskudar sahıl ve kulelı askerı lısesı onunden ıstavrıt rahat gelıyor...

7. kanyon

kanyon FERHAT

Favori Kamış:
    SAPAN
    En İyi Avı:
    KIRAÇA 1 GRAM
    ya sorma bizim bu tarafa yunus dadandı kıyıya çok yakın geçiyolar kaçırdılar balığı geçen seneden beri burdan ayrılmadılar:confused:

8. FERİKO

FERİKO İLKAY

En İyi Avı:
    LEVREK 4,5 KG BİRÇOKTA PALAMUT
    peki bu kamış surf olduğu için zannedersem her makine ile aynı verimi alamayız bu kamışa uygun bir makine tavsiyeniz olurmu acaba uzun mesafe atış açısından değerlendirirerek yanıtlarsanız sevinirim

9. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Sevgili Volkan
    Lineaffeyi Türkiyeye ilk getiren ve ilk kullanan ayrıca ithalatcısı Cengiz balıkcılığı ikna ederek İstanbul Boğazı kıyı balıkcılarının surf kamısla avlanmalarını saglamakta önayak birisi olarak sunları söyleyebilirim.Oyster iyidir Turnafresh daha iyidir ama en iyisi Extreme Cast'dır.
    Bahsi gecen dükkana ismim verildiğinde heryerden daha ucuza alma imkanı sağlanır ve ayrıca herhangi bir parcası kazayla kırılırsada derhal değiştirilir.
    Turnafresh konusunda ise söyleyeceğim şudur.Şemşipaşada Radarın önü avcılarından Cihan kardeşime danışılırsa kamıyla ne denli harika neticeler aldığını severek size anlatacaktır.
    Sevgiler

Not Tavsiyelerimde en ufak bir menfaatim yoktur ve olamazda.Reklam amaclıda değildir,sadece üyelere ucuz ve servis imkanı saglamak icin tavsiye edilmistir

10. volkanca

volkanca Volkan

Tüm arkadaşlara yardımları için teşekkür ederim. Cengizden oyster 420 aldım, daha 1 kere kullandım ama fiyatına göre iyi bir kamış diyebilirim. Rastgele....

11. paul&shark

paul&shark özgür şeflek

Favori Kamış:
    Lineaeffe evtreme 180 cast
    Favori Makine:
    Okuma V System vs65a
    En İyi Avı:
    ben hiç büyük balık kaçırmadımki
    oyster cast edition alma tavsiye etmem eski model olanı al 4.20 den aşağı alma makine olarak 65 lik kafa kullanabilirsim surf tipi makine almanıda tavsiye etmem at çekte gam yapma olasılı çoktur ve ağır makinelerdir.normal tip orta veya büyük kafalı makineler tercih etmelisin bence