Merhaba arkadaşlar. Lineaeffe oyster kamış aldım. 200 gr kurşun atabilir miyim ? Çok fazla abanmadan 70 metre kadar uzağa atmam gerekiyor. Kanlıca tarafında avlanıyorum. Teşekkürler.
Çok sağlam ve sert aksiyonlu bir kamış. 200 gr atabilirsiniz ama benim tavsiyem 100-150 gr arasında olacaktır.
teşekkür ederim. bir soru daha soracaktım ben de advanced edition yazıyor kamışın üstünde. daha yeni aldım. bir fark var mıdır ? bir de en üstten ikinci kılavuz hareket ediyor ve sıkıştığı yer bir garip.
kerem kamışın hayırlı olsun, 200 grama kadar atabileceğini bende düşünüyorum. kendimden örnek vereyim. 250 gram atarlı kamışım var, 170 grama kadar güzel atabiliyorum ama üstü atışını etkiliyor fakat kamışla alakası yok, parmaklarınla alakalı bir durum. Edit: satın aldığın kamışla ilgili burada güzel yorumlar var, http://www.avmarketi.com/asp/product/5010/Lineaeffe-oyster-cast-kamis-4-20
teşekkür ederim yorumları şimdi okudum. umarım dedikleri kadar iyidir ama ben yine de 200 gr üstüne çıkmayacağım.
150 - 175 arası kal. İleride araba vites isterse 200'e çıkarsın. İyi günlerde, zevkli avlarda kullanman dileklerimle.