arkadaşlar merhaba uzun zamandır araştırma yapıyorum bu ikiliyi seçtim kıyıdan istavrit sarıkanat falan çok nadir olmakla birlikte tatlı suda av yapacağım önerirmisiniz yoksa http://www.avmarketi.com/asp/product/11673/Okuma-Distance-Surf-Pro-makine makina bunumu düşüneyim yada tavsiyeniz varmı hem kamış hem makina için? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
Aradığınız fiyat aralığında düşünürsek Ryobi proskyer'i de incelemenizi öneririm, netten değilde bayiden alırsanız daha uygun fiyatlıda bulabilirsiniz. Boğazdaki performansını bilmiyorum ama boğaz haricinde avlanacağınızı varsayarsak her türlü işinizi görür.
Selam Üstad merhaba, Power drive 420 100/200 artarlısı var bende.Kamışı ryobi noxo ile kullanıyorum.Makinem bayağı ağır ve kamıuş ile birlikte çok uzun atçekler yapmak mümkün değil.En azından bende öyle. Ryobi naxo : 715 gr Power drive : 485 gr bunlara kurşun falanda ilave edince kollar çekmiyor Ryobi naxo öneririm ama kamışı önermem.Şuan bende araştırıyorum.
Merhaba, Bende yakın bir zamanda power drive ve ryobi naxo aldım.Ağırlığı fazl bir kamış.Makine 718 gr + kamış 420 485gr olunca olay at çekten çıkıp eziye çek oluyor.Makineyi tavsiye ederim ama kamışı etmiyorum.Hatta bende yarın gidip aldığım yerden değiştiricem.