Merhabalar, Forumda yeniyim,ve birçoğunuza göre amatör sayılırım.Sİzlere danışmak istediğim bir konu var.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.İzmir-mordoğan'dan avlanmak üzere surf kamış almak istiyorum..öncelikle surf kamış (bu bölgeyi bilenler için söylüyorum tabii) mordoğan'a uygunmudur?Kamış içinde biraz araştırma yaptım,aklım karıştı..o kadar çok çeşit varki,hangisini almalıyım karar veremedim tam olarak Lineaeffe'nin 2009 kataloğunda gördüğüm bir modeli var,bu kamış için ne dersiniz? http://www.lineaeffe.it/CATALOGO ONLINE/PDF_sito_2009/canne_PDF/canne_scurve_sflex.pdf cevaplarınız için tekrar teşekkürler.
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz..Keyifli paylaşımlar dilerim Ancak verdiğiniz link Pdf dosyası ..Link olarak verirseniz sevinirim
Teşekkür ederim,bu sitede olmaktan mutluyum.,linki lineaeffe sitesinden aldım.bu yılki kataloğu pdf olarak düzenlemişler,ya da ben normalini bulamadım.
Ben bir şey soracağım malum yeni yeni öğreniyoruzda surf olunce ne oluyor uzayabiliyomu ne oluyor ben anlamadım ustalar açıklarsa sevinirim