arkadaşlar kendime yeni bir surf kamış almayı düşünüyorum s-flex 200 gr atarlı kamış hakkında bilgisi olan yada kullanan varmıdır.
ben 3.90 olanını kulllanıyorum 80gr atarlı oldukça memnunum alırken kamısın agırlıgına dikkat et bendeki 360 gr ne kadar hafif okadar iyi
ben kullanmiyorum ama arkadasim uzun suredir kullaniyor.kac gr kursunla kullanmayi planliyorsun? arkadas semsipasada 150 gr a kadar kullaniyor. adinda anlasilacagi uzerine s-flex yani biraz flexible yumusak aksiyonlu. biraz fazla esniyor. agir kursun kulllanmayacaksan olru derim saglan bir kamis.
extreme öneriririm s-flex kullanan bir abim var kamışın ucu kırılmış orjinal ucu olmadığı için ucunu kesip ek yapmışlar şimdi uzağa atamıyorum diyor.
en fazla 150-175 gr kursunla düşünüyorum, engin bugun telefonla görüştüm cengiz balıkçılıkla konuyu açtıktan snra 4.40 extreme var dediler s flex suan yokmuş 150 tl fiyat verdiler. o fiyatlarda 381 gr agırlıgında lineaffe connor modelide var 200 gr atarlı sanırsam cevremde kimsede görmedigimden bir bilgim yok tabiki
connora bir ara bende bakmistim. hafif bir kamis 200 gr atari var ama gercekten o kadar atarmi bilemem. zamaninda arastirdim ellerinde yoktu pesinede dustum eski seriden uncast gibi oldugunu dusunerek unicast almistim. 2.kullanisimda 2 yerinde kirilinca iade etmistim.Kullanimdan kaynaklanan birsey degildi allahtan arkasinda cengiz balikcilik olunca hemen iadeyi kabul ettiler ondan sonra extreme cast bekledim. geldi almadim simdi okumanin 3 parcali bir kamisi gelecek onu bekliyorum .ama firsatin olursa okumanin 380 gr lik cok sik bir kamisi gelmis onada bakabilrisin adini hatirlamiyorum ama soylendigine gore yuksek kalite karbon kullanilmis.3 parca govede ve hareketli halkalari var.. ama sarmal sekilde olanlardan ilgince goruntusu vardi.ama avantaji ebnce kirilirsa cok kolay degisebilir....connoru kullanan tanidigim yok...
geçen sene aldığım extreme compezione 450 üst üste 3 sefer farklı yerlerinden kırıldı. almadan önce forumda soruşturma yapmıştım bazı arkadaşlar yeni nesil extremelerin sorunlu olduğunu söylemişti ama ben hafifliğine ve görünüşüne aldanıp almıştım. bunun üzerine s flex 420 ile değiştirdim. atış mesafesi olarak 5 mt. bile farketmedi artı olarak daha yumuşak bir yapısı olduğu için çapari avcılığında daha hissedilebilir bir kamış.
merhaba bende extreme cast kullanıyorum 150 tl fiyatına göre iyi bir kamış ,mutlaka daha iyi ve daha pahalı kamışlar vardır ama benim tavsiyem bir sorun olduğunda üzülmiyceğiniz bir bütçe ile kamış seçmeniz.
buarda karıştırılmaması gereken bir noktya dikkati çekmek istiyorum, extreme compezione 450 ile 4.40 extreme cast farklı kamışlardır4,40 extreme cast kamış kullanıcısı olrak atış performansı beklemeli avlarda vuruş hassasiyeti at çekli avlarda balığın iğneye atlamasını hissetiren av zevkini üst seviyede yaşatan bir kamış, fakat sorento olsun ,extreme olsun, crom kaplı fujilerin zamanla deformasyon olup açılıyor yada kırılıor.Tabi cengizbalıkçılık bu sorunu ücretsiz hallediyor orjinalinin aynısı gibi yapıyor
istoça gectim bugun baktım connor da gördüm inceledim ama bana pek 200 gr kursun atıcak bir his vermedi ben gerci 150-175 üstü pek çıkmıyorumda 175 de bile baya bir çekincem oldu, bugun emirganda rapala ile çok güzel sarıkanat,lüfer,çinekop alındı. olta sallamaya yer yoktu arkadastan geliyordum istoça gidicektim bir bakalım dedik aracın arkasında kamış oldugundan dayanamdım pahalıda olsa bir rapala aldım =) 3 sarıkanat aldım 5 atmaya çok kalmak istedim ama iş dolayıyla kalamadık =) istoçtada fiyatlar kamışların nete göre pahalı geldi gitmişken rapala alim dedim bende