Konu vesilesi ile tüm forumdaşlarıma abilerime arkadaşlarıma saygılar selamlar sunarım, Arkadaşlar kullanmış olduğum Lineaeffe S-curve kamışım 60 gramlık kurşunu savururken ortadan ikiye ayrılmıştı geçen ay,ve garanti kapsamında olduğu için aldığım yere geri yolladım tamir için(balıkmarketim). Yaklaşık 1 ay kadar bekledim ve sonunda aldığım site yetkililerinden bir arkadaş aradı tamiri olmuyormuş yenisi yollayacaklar dedi (Cengiz balıkçılık adına söyledi) ve s-curve yerine s-flex yollasalar olurmu dedi ,zira s-curve kalmamış ellerinde. bende kabul ettim sorun olmayacağını belirttim, Akabinde bugün yeni kamışım geldi,ben s-flexe olur dediğimde bilgisayar başında değildim ve s-flexi hiç incelememiştim bilmiyordum nasıl bir kamış olduğunu sadece fiyat olarak denkse ve surf modelse olur demiştim ,tabi ilk fırsatta kamışı internetten buldum baktım. kamış bana ulaştığında resimlerdekiyle aynı olmadığını gördüm. en önemlisi s-flex resimlerinde 15.KİLOS yazıyordu ve ürünün sloganıda buydu zaten. ama benim kamışımda s-curveyle aynı şeyler yazıyordu 10.KİLOS Up to 150 Gr. vs... rengide aynı yazılarıda aynı. Farklı olan tek şey kılavuz halkaları bildiğimiz klasik tiplerden değil tüm halkaların bağlantı yatakları yaklaşık olarak (büyükten küçüğe doğru) 8-9 cm.den 2buçuk 3cm.e kadar karbon üstüne sarımlı olması. Aşağıya ürünün kendi resimlerini koyuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi yada yorumu olan paylaşırsa memnun olurum. aradım taradım 10KİLOS Up to 150gr. yazan S-FLEX bulamadım internette. Bulduklarımın hepsi 15 KİLOS Up to 250 gr. Yani bu S-flex'lerin internette olmayan bizim bilmediğimiz böyle bir modelidemi var? yoksa bendeki s-curve de yanlış etiketmi basmışlar Kırma ,melez bir kamışım oldu..
Öncelikle merhaba arkadaşım senin bahsettiğin kamıştan bende de var ve çok memnunun foruma da koymuştum resimlerini senin de dediğin gibi 15 kilos yazıyor ama bana gelen model de de 10 kilos yazıyor şu ana kadar da bir sorun teşkil etmedi kaliteli bir kamış 150 gr da attım banamısın demedi linki de vereyim bi bak bakalım http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=36405
Merhaba arkadaşım,teşekkür ederim konuma ilgin için. Kamışı henüz hiç kullanmadım,eski s-curve kamışıma göre biraz daha sert aksiyonlu gibi geldi.Bu gece bi terslik olmazsa deneyeceğim. Eski kombinasyonumdan çok memnundum s-curve ve okuma pl 865'den yani. şu an s-flex yerini aldı eski ikilim yerine. Konumda da bahsettiğim gibi internette gördüklerimle bendekinin yazılarının farklı olması beni rahatsız etmişti,ama demekki benim üründe bir anormallik yokmuş
Ercan sendeki kamış S-Curve 2009 un son zamanlarından bu yana s-curve kamışlar s-flex olarak geldi,gerek spin,gerek surfler Rastgelsin.
Heh şimdi oldu Orhan abi,1 buçuk senedir kullandığım kamıştı çünkü S-Curve, şimdi S-Flex yazmışlar ama dediğim gibi kamış rengiyle üstündeki verilerle tamamen S-Curve. Neyse netice itibariyle ben zaten s-curve yollamıştım,tamir edilip geriye yollasınlar diye. Sağolsunlar bana sıfır kamış yollamışlar. Ama S-Flex ama S-Curve ,önemli olan niyetleri Teşekkür ederim Orhan abi,bayramın mübarek olsun bu arada
Sağol Ercan Kardeş,senin de Bayramın Mübarek olsun, Satış sonrası hizmet yönünden gerçekten,örnek alınması gereken bir duruş sergiliyor Cengiz Balıkcılık, Rastgelsin.