Arkadaşlar linkteki sahteler çok çok ucuz geldi bana,lütfen anlayan bir arkadaş bakabilirmi acaba?Sipariş vericem fakat güvenemedim açıkcası,daha öncesindede sahte ile hiç avlanmadığımdan bu konuda oldukça tecrübesizim. http://www.balikmarketim.com/catinf...&src=&stock=&kactane=50&direction=1&order=prc
Faruk bey merhaba, Bahsettiğiniz rapalalar maria prens taklitleridir. Kırmızı kafalı, Sırt kısmı mavi ve yeşil olanlar iş yapıyor. Yüzüşleri iyi, kötü tarafları alırken hologramlarınına dikkat edin silik çıkabilir, iğnelerde pek iyi değil veya kırık olabiliyor. En önemlisi kullanılan boya çok iyi değil çabuk aşınıyor. Zamanla ek yerinden tuzlu suyu alan rapala yüzüşünde bozulma oluyor. Önlemi ise çok kolay tırnak cilasını sürün koruyucu oluyor. Simli cila kullanırsanız çok daha etkili bir avcı oluyor. Boğazda çok rapala kaybettiğinizi düşünürsek bence hesaplıda olur kanatindeyim birde acemiysek avantajlı...
Digerlerinin neden pahali oldugunu ogrenmeye calis bence;agirlik sistemleri,bilye sistemleri,aerodinamik ozellikleri,gaga sistemleri,renklendirmesi,uv kaplamalari kisacasi uzak atis,ve kaliteli bi yuzus icin gereken seyler para anlamina geliyor.Lineaeffe bu yuzden ucuz olabilir.Ama 5 kati fiyatinda olan sahtelerin 5'te 1'i kadar fayda gosteriyor diyemeyiz cok daha fazlasinin ustesinden gelirler.Biraz da piyasaya girme cabasi tabi
bende 2 adet var.. biyerlerden denk gelmişti aldım... iş yapıyor mu konusunda ise, oldukça iyi takip alıyor ama daha siftahı yok... işte orda sanırım neden diğerleri pahalı konusu aydınlanmış oluyor..
Pek tavsiye etmem özellikle princess modelleri genelde yüzmüyor. lodos balıkcılığın dragon euoru fish tavsiye ederim.
Faruk Bey; telefondan sitemizi ziyaret edebiliyorum sadece,ve mobil sitede duzeltme butonu yok.Yazimda sizin icin 2.tekil sahis eski kullandigimi yeni fark ediyorum.Ozur diliyorum saygisizlik etmek istemedim.Kusuruma bakmayin.Saygilarimla..
Estağfurullah ya ne kusuru,ha sen demişsiniz ha siz..ne önemi varki? Bilgi paylaşıyoruz burada önemli olan o bence..Saygılarımla... : )