değerli arkadaşlarım lineafee spider 4,20 surf kamış hakkında kullanan veya bilgisi olan arkadaşların fikirlerini duymak isterim şimdiden teşekkürler.
Selam, Hafif bir kamış ama üzerinde 22o gr yazdığına bakmayın 150gr dan fazla atmaz atsa bıle sonradan problem olur.yemlide hafif çaparide iş görür akıntılı boğaz suyunda senin yorar... Rast Gelsin
Yaklaşık 3 aydır bogazda deneme amaçlı kullanıyorum mükemmel bir kamış,tabiki fahiş fiyatlara aynı işi yapan markalara para vermek istemiyorsan..
bende aldım bu kamıştan 2 kere makinayı takıp söktüm vidası kırıldı 2ay oldu alalı ucundaki demiri kaynak yerinden koptu kırıldı anlıycan iştahım kaçtı bu kamıştanalıcaksan alma derim
bu kamışı geçen ay almayı düşünüyodum.tabiki ilk göze çarpan atarının yüksek ve ağırlığının hafif olması.bu kamışla okuma compressa 100 200 atarlı arasından tercih yapacaktım.okumanın ağırlığıda 400 gr idi .biraz araştırma yaptım fakat pc de çok fazla yorum göremeyince tel ile bu iki kamışıda satan mağazayı aradım .ordaki arkadaş bana çok hafif olamsı boğaz gibi yerlerde sıkıntı yaratacağını söyledi yani atarı yüksek olup çok hafiflik biraz sıkıntılı iş gibi gördüm.bende compressayı aldım ama içimde bu kamışta kalmıştı.kullanan arkadaşların yorumlarını bende merakla bekliyorum .yani akıntıda 160 170 gr la denendimi