Kamış ağırlığı: 345gr Atarı: 220grama kadar Kapalı uzunluk: 140cm Açık uzunluk: 410cm Parça sayısı: 4 Kullanan varmı acaba ,memnunmu.. almayı düşünüyorum tavsıye edebılcek...reeling
Arkadaşımda var, bir kaç gün kullandım. Sert ve hızlı aksiyonlu bir kamış, bence 180gr'a kadar çok rahat atar. İstavrit çapari ve yemli için ucu gayet hassas. Hafif olması büyük avantaj. Halkalar ve porselenler kaliteli ve ince yapıda. Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
ben kullanıyorum ve gayet memnunum. kullanımı çok rahat ve hafif. atarıda 180 e kadar rahat. ama halkaları biraz kalite açısından düşük 2-3 defa en uç halkayı değiştirdim. ama kamışı tavsiye ederim.
Ben yeni bir kamış alacak olsam Cengizle konuşur son prototip kamışlarını incelerdim. Zira içlerinde Lineaffe firmasının bize örnek olarak,10 sene evvelinde bil-a bedel göndermiş olduğu 11 kamışın arasında bulunan Tournament Surf adlı kamışın yeni versiyonuda var ve bence her avcıyı ,gerek görünüm ve gereksede aksiyon olarak tatmin edebilecek düzeyde bir kamıştır. Sevgiler
sevgili vedat abiciğim cengiz balıkçılığın sitesinden bu kamışın bilgilerini bulamadım.acaba atarı ve ağırlığı hakkında bilginiz varsa bizimle paylaşırmısınız.çünkü sizin tavsiyeniz bizim için çok önemli iyi geceler dilerim
Tekrar merhaba arkadaşlar peki Bu kamışa Makine olarak neyi tavsiye edebilirsiniz.. Teşekkürler Şimdiden.
Bende kullaniyorum spideri fena değil iyi bir kamiş uç kısıma evet dikkat etmelisiniz zira benim spiderin en uç kısmı şuanda okuma salina kamişin ucu Makine olarakta Daiwa Z45 tavsiye ederim ikisinin toplam ağirliği 700gr oluyor yani benim hayalim şuanda o bi türlü alamadim tabi fiyati baya bir uçuk olduğu için. Ama çok ağir olmayan kaliteli beğendiğiniz makineleri yazin kullanan arkadaşlarimiz size yardimci olacaklardir.
Kadıköy İnceçizgi mağazasından geçen ay aldım ellerinde stok vardı.Kamış fiyat kalite açısından gayet iyi ve oldukça hafif olmasına rağmen tatmin edici atış mesafesi sağlıyor.200 gram denedim ve herhangi bir sorun yaşamadım alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Tek sorun makina yatağındaki hareketli parçanın aşağıdan yukarıya sıkılması, atış ve sarım esnasında parçaya temas oluyor ve bundan dolayı makina bazen gevşiyor.