Lineaeffe Surf Kamış tamir tavsiyesi

Konu, 'Kamışlar' kısmında gürbüz tarafından paylaşıldı.

1. gürbüz

gürbüz İbrahim

Favori Kamış:
    Shimano Catana MH 270-14/40 Lıneaeffe Magnıfıca 3.90 surf - Cormoran Bull Fıghter270
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC-Daiwa Samurai 3500-7i-Okuma Avenger 55-Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    kofana-kırlangıç-pisi
    Herkese iyi akşamlar ;

Tekrar kullanmak istediğim emektar bir kamışım var,Lineaeffe Magnifica 3,90cm-80/160gr atarı olan surf modeli bir ekipmanımdır.

Porselen halkaları benim ihmalim sonucu deforme olmuştur,fotoda kine benzer ilk halka katlanır diğerleri sabittir.
    1-http://www.avpazarim.net/_A3-2299-silverstar-silver-hawk-390-surf-kamis.htm

2-http://www.ebay.com/itm/New-35-Pcs-Fishing-Rod-Guides-Tips-Repair-Set-Lure-Fishing-Rod-Making-/270934963772?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f14fb763c#ht_6829wt_1183

1-Fotoda ki katlanır ve sabit porselenleri nereden temin edebilirim veya kargo yardımı ile nerede değişimini sağlayabilirim?

2-Katlanır porselen ve diğerlerinden vazgeçerek,diğer fotoda olan porselenleri ölçüsünde olmak kaydı ile temin ederek montajını yapsam,kullanımda problem olur mu?

3-Alternatif porselen halkaları hakkında tecrübe ettiğiniz,tavsiye edeceğiniz muadiller var ise paylaşırmısınız?

Değerli görüş ve tavsiyeleriniz benim için yol gösterecektir,şimdiden teşekkürler.

2. drasty41

drasty41 Recep

Favori Kamış:
    lineaeffe unicast, spro spin2,70 ve 2,40
    Favori Makine:
    shimano exage ryobi ekusima4000
    Sevgili ibrahim izmitte dörtler av ve balık var Vahit sana bu konuda yardımcı olur sanırım yada atlıcan arabaya istanbul üsküdara gidicen cengiz balıkçılığa onlar zaten lineaffe'nin distribitörü...

3. popeye1907

popeye1907 Gökhan

Favori Kamış:
    shimano Super Aero Technium 425, Lineaeffe Prestige 7000 450-200, Okuma Salina 3 parça Surf
    Favori Makine:
    Shimano Bull's Eye 9050 XT, Shimano Saros 4000 F
    En İyi Avı:
    2 kg. vatoz ve 420 gr zargana
    İlk otobüsle Üsküdar yollarına düşün ve Cengiz Balıkçılığa uğrayın derim..

4. gürbüz

gürbüz İbrahim

Favori Kamış:
    Shimano Catana MH 270-14/40 Lıneaeffe Magnıfıca 3.90 surf - Cormoran Bull Fıghter270
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFC-Daiwa Samurai 3500-7i-Okuma Avenger 55-Shimano Exage 4000FC
    En İyi Avı:
    kofana-kırlangıç-pisi
    popeye1907 İlk otobüsle Üsküdar yollarına düşün ve Cengiz Balıkçılığa uğrayın derim..

Konu hakkındaki tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Cengiz Balıkçılık'tan Erdem bey ile telefonla da olsa tanışıyorum,kargo yapmak en iyi seçim olacak gibi.

Kendi imkanlarımla bir şeyler yapsam nasıl olur,tecrübe eden kişiler olabilir mi?anlamında görüş almak istemiştim.

herkese rastgele.