Arkadaslarmerhaba Bu islerde amatorum sizlerden bilgi edinmek istiyorum lineaeffe mill kamis cok hafif ve ince cok hosuma gitti 180 tl gibi bir fiyat aldim sizce bu kamis nasildir kullanan veya tavsiye eden varmi simdiden tesekkurler
Merhaba, Bende kardeşi spider surf var hafif ve gayet başarılı bir kamış eğer 200+ gram kurşun kullanmıyorum diyorsan başka kamış aramana gerek yok.
Yardımlarınız için Allah razı olsun gerçekten kararsızdım peki fiyatı konusunda bilginizi alabilirmiyim
spider surfer ve surf mill aynı özelliklerde kamışlardır.. ben surf mill kullanıyorum, 200 gram da attım o kamışla ama abanmadım.. bence max 180-185 gramı geçmemek gerek atışta.. hafif, yormayan güzel bir kamıştır ama çok uzak mesafelere erim konusunda biraz sıkıntısı var, en azından ben öyle hissettim.. ama yorulmadan akşama kadar avlanabilirsin..
85 gram daha ağır bir kamış.. kullanmadığım ve kullanan birini tanımadığım için yorum yapamayacağım.. hayırlı olsun..
Neden kızılsın? Bu forumda surf makina tavsiyesi sorup, göl kamışı alanları tanıyorum. Sen en azından, kamış sorup, kamış almışsın. Hayırlı olsun.