Merhaba ben bugün surf mill kamış aldım bu kamış şemsipaşa için nasıldır acaba çinekopa rapala atmak istiyorum kamış çok hafif ve güzel fakat bu hafiflik dezavantajlar getirirmi makinem ise okuma bluehawk bu makinede nasıldır acaba yorumlarınızı bekliyorum
yaklaşık 1 yıldır surf mill kullanıyorum. geyet memnunum makinemde okuma trio 55. en fazla attığım kurşun 115 gr. bir sorun yasamadım. tavsiye ederim. saygılar.
kardeş ben line efeenin 50 liralık 4 metre sopasını kullanıyorum taş gibi seninki valla yarım kiloda atar gibi fiyatına bakılırsa güle güle kullan
Hayırlı olsun bu kamısı bende cok merak edıyorum kullandıktan sonra yorumlarınızı bızımle paylasırsanız sevınırım dıger markaların bu fıyatlara bu agırlıkta kamısları pek yok sanırım yanlız 160 180 200 gram ve rapala için okuma salına 3 parca da alabılırmıssın
Salina 3 parça ile surf mill arasında ciddi ağırlık farkı var istediğim ağırlığı aşıyordu o kamış yarın üsküdarda olucam sonuçları buraya girerim
benim sürekli kullandığım bir kamış. 150 gram ideal atışı. Aynı ağırlığı turnafresh ile attığımda 10 mt ileri gidiyor ama hafif olduğu için bu kamışı tercih ediyorum. Güle güle kullan
genelde ilk gelen seriler daha kaliteli oluyor sonra ki serilerde kalite sorunu oluyor nedense bi abimizde surf mil var kendisi butun gun boyunca 185 200 gr çalışıyor erimide güzel, bende her defasında soruyorum balıkdan gelirken kamış kırıldımı diye yanıt sapa sağlam duruyor, pek o ağırlıkları kaldıracak kamış değil ama dediğim gibi gelen serilerde kalite farkı var galiba
berk merhaba, surf mill ve spider surf kardeş kamışlardır, aynı karasterislik özellikleri taşırlar ve kullandığım spider surf ile ilgili tecrübelerimi aktarayım. 50-200 gram aralığında atış yapabilen ender bir kamış, helede hafifliğinide göz önüne bulunduracaksak kardeşinden başka benzeri olmayan bir kamış almışsın. kamış 150 gramdan sonra fazlaca esniyor ve kuvvetini biraz boşa çıkartıyor ama 200 gramıda atabiliyor, bende anadolu yakası boğazında avlanan biri olarak 200 gramı gönül rahatlığı ile atıorum fakat tek bilmen gereken şey, erimi çok iyi değildir bu kötü olduğu anlamına gelmesin. erim için alınacak başka kamışlar var ama bu kamışlarda spidersurf yada surfmil gibi +özelliklere sahip değildir. bu kamışı, istavrit ve beklemeli avlardada kullanabilliyorsun. bence her amatör balıkçının elinde bulunması gereken 310 gram civarında bir ağırlığa sahip joker kamış. iyi avlarda kullanman dileğiyle, rastgelsin
öncelikle hayırlı olsun..yaklaşık 1 senedir bende surf mill kamış kullanıyorum..80 gram atıyorum...benim hatamdan dolayı kamışın en ucundaki bölümünü kırmıştım ama firma ücretsiz gönderdi saolsun Orhan abi'de değiştirdi.. İçin rahat olsun çok güzel bir kamış almışsın...
Malesef yanliş kamiş almişsiniz Surf mill ve Spider Surfler için 150 üzeri haramdir. Ha atamazsiniz değil atarsiniz ama çok esnediği için erimi çok düşük olacaktir. en ideali 115 150 arasidir (Bence). Ama tüğ gibi kamiştir çok beğeniceksiniz bence güle güle kullanin.
100 ila 160gr arasi istavrit ve cinokop rapala icin turnafresh gibi uzaga atan ve hissetiren ne tavsiyeler bulunur sunuz .benim aklıma salina 2 parçali olan.savant hassas digil ve 125 gr iyiolmaz diyorlar spider surf cok esnek uzaga atmiyor diyorlar yokmusoyle100 150 gr iyi calican istavrit icin bisey makinam salina 2 10000 emirgan da kulanacam.saygilar