Lineaeffe Takim

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında enix tarafından paylaşıldı.

1. enix

enix enis

Arkadaşlar ben daha önce balık avı yapmadım ve hiç ekipmanım yok.İstanbulda boğazdan veya eminönünden veya diyer sahil yerlerinde kullanabileceğim kamış ve makine tavsiyeleriniz varmı .Ben internettereimlerine bakarak Lineaeffe alias 3.50 kamışı makina olarakta Lineaeffe rapid eye fd 60 ı beğendim:) nasıl bir takım olurlar,fiyatta önemli tabi kamış 21 tl makine 41 lira iyimidir bu fiyatlar .Şimdiden teşekkür ederim hepinize .

2. Atilla Ö.

Atilla Ö. Atilla

En İyi Avı:
    Kırmızı Benekli Alabalık
    Güzel seçim yapmıssın.Sizi idare eder bu takım.

3. focaiano

focaiano Selahattin

Merhaba ,

Hiç balık tutmadıysanız Galata veya Unkapanından veya Emiönü iskelesinden başlamanız daha uygun olur. Başlangıç için çok fazla bir harcama yapmanıza gerek yok zaten. Malzemelerinizi toptancılardan karşılamaya gayret edin, internetten indirim yaptırma şansınız malesef olmaz ama elden alınca pazarlık ve bilgi alma şansınız olur..Galata için kamışı 4metreden az almayın . ince takım herzaman iyidir. Köstek bağlamayı biliyorsanız hazır 100 lü ince çapari kösteklerinden alınız. Beden misinası olarak da 0,10 , 0,12 kurşun da 25 50 arası işinizi görür. Boğaz için daha kaliteli ekipmana ihtiyacınız olucaktır. Ayrıca boğaz da yer bulma ve takım karışması problemi de olacaktır. Bence biraz deneyim kazanıp boğaza gitmeniz daha fazla keyif alacağınız avlar yapmanıza yarayacaktır.. Rastgele