http://www.avmarketi.com/asp/product/146281/Lineaeffe-Unicast-Extra-surf-kamis-4-20mt-VIP- Selam arkadaşlar.Bu kamış yeni bir model kullanıp tecrübe edinenlerin yorumlarını alabilirmiyiz.Bu kamıştan almayı düşünüyorum. 300 lira extreme modeline verceğime unicast ve okuma salina 3 parça düşünüyorum ne dersiniz.her ikisinde de yüksek modul karbon ve sic fincan var. extreme için rapala yemli çapari herşeye olur dediler pek inandırıcı gelmedi. salina 3 parça ve unicast alıcam onun yerine.siz ne dersiniz?
o da seçenekler arasında dün baktım kalmamış nexave 170 mi 200 mü daha iyi olur.ucunu kıran arkadaşların başından geçenler neler acaba.nexave 200ün ucun çaparide hassasmı.ağır kurşun rapala çalışırmı.yemliden nasıl acaba? yüzükleri ip misina için uygunmu.sitelerde ayrıntı vermemiş balıkçıda da kalmamış pahalı shimano modelleri vardı bakamadım.teşekkürler.kafam karıştı resmen. nexave yerine unicast ve salina 3 parça daha mantıklı olmazmı? tek nexave ile her derdime deva bulabilirmiyim
200 gr uygundur 175 gr rahat rahat atarsın. ben kıramadım cevremdede nexave kullanıp kıran duymadım gormedim gerci cx serisinde herhalde oyle bır sorun varmıs ama tam bılemıyorum bx dı bendekiler ip misina kullanmadım ben o yuzden net bırsey soylıyemıycem ama kullanan bır tanıdıgım uygun degıl demıstı.
merhaba ben yaklasık 2 aydır nexave cx 4.20 170 grm kullanıyorum su anda kadar yaptıgım avlarda hiç 120 grm altında kursun atmadım genelde 120 125 150 160 grm calıstım bogaza sarayburnunda vs vs ıp mısına savagear 0.13 ile kullanıyorum daha bır sıkıntı yasamadım. sizin fujiden kastınız nedir tam olarak ? sonuc olarak ?
fujiden kastım ip misinaya dayanıklı fuji halkalar değilmidir? yani kamış ip misinaya uygunmu kısaca? bu yeni vip model lineaffelerde internette yazmıyor ama gidip baktım fuji sic yüzük var.uygun oluyor değilmi ?
Fuji falan bilmiyorum sertlestirilmis kaliteli porselen olmasi kafi bence,zaten en onemlisi en ucdaki digerleri arka planda. Kamis kalite ise yuzukleride beraberinde getirir kanimca.
İp misinaya dayanıklı olması için Fuji marka olması gerekmiyor; ALPS marka var mesela Fuji kadar; belki de daha fazla kaliteli; yahut bazı kamış üreticileri kendileri üretiyor veya bir yerden alıyorlar üzerinde marka barındırmayan çok kaliteli klavuzları... Bildiğim SIC malzeme olursa ip için uygun oluyor mesela...