lineaffe kamisim icin acil yedek parca yardimi.

Konu, 'Kamışlar' kısmında Guray.85 tarafından paylaşıldı.

1. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    Herkese iyi bayramlar oncelikle lineaffe kamisim s-flex ve karbon olmasina ve daha once 180 grm atislarim.olmasina ragmen bugun 100 gram atarken kirildi.ortadan sok oldum butun balik zevkim kacti bayram gunu 1 senedir kullaniyorum catlamis olabilcegini tahmin ediyorum asil konu ben bu.kamisi karbon yedek.parca ile nerde nasil duzeltebilirm? Acil yardimlarinizi rica ediyorum

2. ENGN

ENGN engin

Favori Kamış:
    im casting
    Favori Makine:
    awa shima
    cengiz balıkçılık üsküdar .

3. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Aynı kamıştan bendede var 100gr kurşun ile kırılacak bir kamış değil ama, yanlış atış ile kırılmayacak bir kamışta değil.. yada sizin söylediğiniz gibi çatlak gibi bir deformasyon olmuş olabilir..

Engin beyin söylediği gibi cengiz balıkçılık bu işi yaparsa yapar..

4. Guray.85

Guray.85 Güray

Favori Kamış:
    Lineaffe s- flex 15 kilos 250gr. 4.20m. kapalı;145 cm surf kamış.
    Favori Makine:
    banax 4000
    En İyi Avı:
    45 cm palamut 740 gram.
    bılgıler ıcın tesekkur ederım cengız balıkcılıgı aradım tamıre bakan ustalar bayramdan sonra iş başı yapıcakmış bayramı oltasız gecırmek kötu bakalım cevremden kamışım tamır olana kadar ödünç bır kamış bulursam ıyı olucak.

5. furunotr

furunotr Haluk

Parçanın nereden temin edilebileceği zaten söylemiş; bunun dışında söyleyebileceğim kamışları dikkatli bir şekilde kullanmamız gerektiği; bu tip kamışlar yere düşürmeye; darbeye ve çizilmeye gelmezler; bu konulara özellikle dikkat edilirse; mesela kamışı yemlide duvar veya metale dayamak yerine bir tripod alıp ona dayamak; aracın bagajına yerleştirirken metal ve sivri yerlere sürtmemek, bir yere dayayıp düşürmemeye dikkat etmek gibi... Bu işlemler bir parça zor gibi gelse de bir daha bu tip sorunlarla asgari seviyede karşılaşılacaktır...

6. Balikci34

Balikci34 selim

Favori Kamış:
    Sportex,Shimano
    Favori Makine:
    Shimano,Daiwa,Dam,Abu
    En İyi Avı:
    Turna
    Kırılan yerden resimleyin,mümkünse tam kamışı resimleyin,resimler bol olsun ki nasıl kırıldı ve nasıl tamir edilebilir,ona göre yardımcı olabilelim...