Herkese iyi bayramlar oncelikle lineaffe kamisim s-flex ve karbon olmasina ve daha once 180 grm atislarim.olmasina ragmen bugun 100 gram atarken kirildi.ortadan sok oldum butun balik zevkim kacti bayram gunu 1 senedir kullaniyorum catlamis olabilcegini tahmin ediyorum asil konu ben bu.kamisi karbon yedek.parca ile nerde nasil duzeltebilirm? Acil yardimlarinizi rica ediyorum
Aynı kamıştan bendede var 100gr kurşun ile kırılacak bir kamış değil ama, yanlış atış ile kırılmayacak bir kamışta değil.. yada sizin söylediğiniz gibi çatlak gibi bir deformasyon olmuş olabilir.. Engin beyin söylediği gibi cengiz balıkçılık bu işi yaparsa yapar..
bılgıler ıcın tesekkur ederım cengız balıkcılıgı aradım tamıre bakan ustalar bayramdan sonra iş başı yapıcakmış bayramı oltasız gecırmek kötu bakalım cevremden kamışım tamır olana kadar ödünç bır kamış bulursam ıyı olucak.
Parçanın nereden temin edilebileceği zaten söylemiş; bunun dışında söyleyebileceğim kamışları dikkatli bir şekilde kullanmamız gerektiği; bu tip kamışlar yere düşürmeye; darbeye ve çizilmeye gelmezler; bu konulara özellikle dikkat edilirse; mesela kamışı yemlide duvar veya metale dayamak yerine bir tripod alıp ona dayamak; aracın bagajına yerleştirirken metal ve sivri yerlere sürtmemek, bir yere dayayıp düşürmemeye dikkat etmek gibi... Bu işlemler bir parça zor gibi gelse de bir daha bu tip sorunlarla asgari seviyede karşılaşılacaktır...
Kırılan yerden resimleyin,mümkünse tam kamışı resimleyin,resimler bol olsun ki nasıl kırıldı ve nasıl tamir edilebilir,ona göre yardımcı olabilelim...