lineaffe makineler üzerine bir soru ve shimanoya alternatif tavsiye

Konu, 'Makineler' kısmında lunfardo tarafından paylaşıldı.

1. lunfardo

lunfardo önder atay

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf -
    Favori Makine:
    yıllarca kullandığım sheakspeare 70 firebird, güncel favori mitchell avocet
    En İyi Avı:
    14 sarıkanat/lufer, 1 camgöz köpekbalığı, iki kalkan
    merhaba,

lineaffe 2010 kataloğuna bir göz attım. ocak ayında italya'ya gitme olasılığım var. aklımda bir shimano var ancak uygun koşullarda nitelikli bir lineaffe makineyi de ( herhalde bu gidişle olacak ) kolleksiyona ekleyebilirim. boğazda kullanılabilecek ( çapari için ) "shimano power aero spin joy"a alternatif olabilecek bir lineaffe makine önerebilir misiniz?

teşekkürler ve rastgele

şu an kullandığım makineler; okuma salina 55 ( arkası kırılmış ), sheakspeare firebird 70,
    iki alba star ve 1 silstar

2. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

Sevgili Önder, bahsettiğin shimanoya çapari için alternatif bir makina düşüneniyorum. Hem kıyıdan hemde tekneden çapari yapabilirsin.Makina japonya için üretilmiş bir model. Kalite olarak iyi, düşük devirli ki buda özellikle çapari için avantajdır. Üstelik surf modeldir ve hafif sayılabilecek bir ağarlıktır. Aynı modeli bende çok düşündüm sonra ağır işçi başka bir modelini aldım.

3. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Lineaffe'nin Shimano'ya alternatif olabileceğini pek aklım basmıyor.

Belki Daiwa, Van Staal filan alternatif olabilirde, açık yüzlü makinede bunların segmentine başkaları pek giremez.

4. cüneyt yılmaz

cüneyt yılmaz Cüneyt YILMAZ

Serdar merhaba, Van Staal türkiyede bulunmuyor galiba. Yada ben dikkat etmedim. Hangi ülkenin ürünü? Dawia, shimano kalitesindemi?

5. fish founder

fish founder Özgür

Safkan Amerikan,
    Gerçekten çok özel ve bir o kadar performanslı makinalar.'kullandığımdan değil yabancı forumlardan kullanıcı yorumları'.Lakin fiyatlarıda bir o kadar güzel :)
    Detaylı bilgi için web adresi aşağıda,

http://www.vanstaal.com

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Van Staal, biraz Türkiye standartlarını aşan bir makina. %100 mükemmellik arayanlar için yapılan bir şey. Daiwa, Shimano vs. biraz daha avam işi makineler üretir. Gerçi Daiwa'nın bazı modelleri Van Staal'a yakındır ama genelde ona ulaşmak biraz zordur.

Çok çok amana aman teknoloji değilde, kullanılan malzemenin olası en iyisi olmasına özen gösterir bu marka. Örneğin dişliler filan. Balyozla vursanız kırılmaz. Titanyum gibi pahalı malzemeleri kullanmakta çok cömerttir.

Kötü tarafı sahibini seçmesidir, herkesi beğenmez. Sahibini seçerkende sadece cüzdanına bakar, cüzdan kabarık değilse, hiç yüz vermez.