Merhaba, Bugün saat 12:30 - 14:30 arası tekneyle Kuzguncuk açıklarında avlandık. İki adet kamış , her ikisinde de yo-zuri pins minnow 7cm mavi olmak üzere 4 adet palamut alabildik. Dönüş yolunda sahteleri turuncu ipekle değiştirip 9-10 adet zargana alsak da 3 tanesi dışındakileri küçük olduklarından salıverdik. Herkese güzel bir Pazar akşamı dilerim.
Okay abi tebrikler, yazmış olduğunuz sahte yemi tekne hareket halindeyken mi kullandınız. Ayrıca ne kadar mesafe misina saldınız. İyi akşamlar.
Evet gps 2-3 knot arasi gosteriyordu. Misina tahminen 40-50 metre filandir diye tahmin ediyorum , göz kararı diyeyim
Ben tüm makaralarımda örgü misina kullaniyorum , birinde 0.13 digerinde 0.20 ip vardı , sahtelerden örgüye kadar ise 3 kulaç kadar berkley fluorocarbon 6 lb
Teşekkür ederim , soframızı şenlendirdi , zaten buzluğa atacağım balığı avlamayı sevmiyorum. Balığın çok bol olduğu zamanlarda kendimi tutamayıp çok yakalarsam kesin komşulara yarıyor
Teşekkür ederim kullandığım sahte aşağıda: batan özelliğe sahip , ağırlık kullanmadan misina - 6 numara fırdöndü - 3 kulaç fluorocarbon - sahte şeklinde kullandım.
okay abi tebrikler yine de fena sayılmaz abi ben o palamuttan bir tane tutabilsem var ya... öyle açılacak fırsatım yok maalesef siz yine şanslısınız