s.a çapari simi aldım dün mazemeciden burada çok verim alınan bir takım oluyor, yalnız o simi misinaya nasıl baglıyorsunuz bir tane abimiz yapmıştı bulamadım forumda lolipop kamışı takıp yapılan at çek icin takım yapıcam saygılar.
Palamut veya yazılı için yapacaksan, ilk olarak lolipop çubuğunu ana gövde misinanda hareket erecek şekilde geçirdikten sonra, iğneyi normal olarak misinaya bağlıyorsun sonra ince misina ile 0.10 yada daha ince mümkünse, simleri kancanın ana misinayla bağlandığı kısıma bağlıyorsun. en son olarak ta lolipop çubuğunu bağladığın kısmın üzerine gelecek şekilde aşağı doğru çekip tam olarak yerleşmesini sağlıyorsun. Rastgele. ( Bu sanırım Antalya' ya has bir şey ben pek görmedim diğer denizlerde kullananı. )
Ne isimle adlandırılıyor bilmiyorum açıkçası ama buralarda kullanılıyor özellikle palamut ve yazılı avlarken
fevzi abi cok teşekkür ederim , ama onu iğneyi misinaya baglıyorsun doğrudur, ama simle beraber baglama sekli var evet onu ben cekim yapip halledeyim, ozaman dur bilen yok sanırm fazla trall lambuka orkinos hepsi vuruyor bu takıma samandrada spirolino samandra olucak...
hızlı yazınca böyle oluyor klavyeye bakmadan 21312312 kellime yazınca böyle aksaklıklar olabiliyor, abi pipeth dedikleri, takımı yapmaya calısıyorum...
Ben simle denedim balık vurduktan sonra sim biraz yıprandı ve dağıldı. ( Sanırım ben beceriksizim ) o yüzden misina dedim
estafurullah abi butün antalyalılar biliyor , ben elimi bulaştırayım bakayım nasıl olacak denemeler...
yalnız bir sorun cıktı o sim tüyleri bağlamak kolay değil, anlaşılır bir tane video vardı çapari yapan bi abimizin videosu vardı onu bulmam gerek off bulamadım bir türlü...