Öncelikle meraba, Bi acemi olarak sizden bir kaç tavsiye istiyeceğim Tatlı suda turna avında kıyıdan at-cek taktiği ile kullanıcağım bir kamış bide makina almayı düşünüyorum aşağıda linkte verdiklerimi buldum ben sizinde tavsiyelerinizi almak istedim. KAMIŞ: http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=7247 MAKİNE: http://www.balikmarketim.com/pinfo.asp?pid=17272 Yaptığınız yorumlar tavsiyeler için şimdikden teşekür ederim ...!
Selam Sinan, makine güzel, kamışıda kullanan arkadaşlar var, göz aşinalığım var, heralde yorum yapacaklardır. Galiba Feridun kullanıyor.
Kamış fiyatına göre oldukça iyi.. Birçok kamışı kullanan biri olarak; ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacağını düşündüğüm sağlam ve dayanıklı bir ürün... Hayırlı olsun...
Çok süper bi kamış , bende 135 lik tek parçası var , çıkrıkla beraber kullanıyorum .Çok sağlam , jigging ve trolling için bence ideal , ama tabi teknede balık tutmak için bu sadece , çıkrık olmayan kamışla da kullanılmaz , son halkası çıkrık tipi , kamış da zaten ters tutuluyor , halkalar üste gelecek şekilde tutuluyor..
Bu kamışın 240 olanını kullanıyorum, rahat, hafif, esnek sağlam ve dayanıklı. At-Çek için oldukça kullanışlı. 240 olanı arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor ama 270'lik olanları bagajı biraz zorluyor hele 270 shekspir var kamışın bir parçası diğerinden daha uzun ve bagaja sığmıyor. Sana 240 olanını tavsiye ederim hem kontrollü hem atış mesafesi oldukça etkili, bu kamışı oturarak hiç kalmadan çok rahat kullanabiliyorum.
Tarkan abinin kullandığı takımkonuyu gorfugunde kesınlıkle yorum yapıcaktır. memnun olduğu bı takım tavsiyesi üzerine okuma flame 30 aldım bende memnmunum makıneden henuz balık çekmiş olmasamda
Bu kamış nedense çok methediliyor, tam bir fiyat performans kamışı olduğu konusunda nerede ise tüm turnacılar hemfikir. Yeni oluşturacağım spin takıma ciddi ciddi bende bu kamışı koyacam bu gidişle..
Merhaba Sinan.... Uzun zamandır pelistick kullanmaktayım çok randımanlı bir kamış fakat yeni edindiğim okuma salina modeli pelisticke ciddi bir rakip olacak diyorum.... Flame F30 düşünmeden al derim her turna avcısının elinde olması gereken bir makina...
pelistik london kamışın 2,70 lik olanını denizde at çek avlarında kullanıyorum bu kamış sonderece kaliteli fiyatıyla kıyasladığınızda oldukcada uygun bir fiyat ben nekadar sakınsamda hor kullanmamaya özen göstersemde kesinlikle önüne geçemiyoruz. Söylendiği gibi taşıması biraz problemli sırf bu yüzden uzun yol culuk yaptığım birgün kamışın porseleni darbe almış çerçevesi ne japon ve külle yapıştırarak tamir etim en uçtaki de aynı şekilde porselninde çatlak oldu misinayı yer diye onuda değiştirdim kayaların üzerinde gezereken çizikler felan oldu dütüğü zamanlarda oldu ama 5-6 yıldır kesinlikle performansından hiçbirşey kaybetmedi en son yakaladığım balık avatarımdaki balıktır yaazın atçek avında yaklanmıştır sarı kuyruk ve akyayaı bilenler bilir jeton aklına sonradan düşer ve birden topuklar işte ozaman kamış ben daha yaşlanmadım dedi o balığı yakalrkende kullandığım makiinada 40 milyonluk dayvanın 1 bilyalı sipin makinası arkdan kalamlı bendeki kamışın özeti budur çok anım geçti çok iyi işler çıkardı
Yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum. Takımı aldım bakalım pazartesi ilk randevumuzu yapıcaz inş. iyigecer.