London Pelistick Parçali 15-40 Gr ,270 Cm Kamiş ???

Konu, 'Kamışlar' kısmında stmercry tarafından paylaşıldı.

1. stmercry

stmercry sinan

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Selam Sinan, makine güzel, kamışıda kullanan arkadaşlar var, göz aşinalığım var, heralde yorum yapacaklardır. Galiba Feridun kullanıyor.

3. araştırıcı

araştırıcı Levent Bekir

En İyi Avı:
    akya
    Kamış fiyatına göre oldukça iyi.. Birçok kamışı kullanan biri olarak; ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayacağını düşündüğüm sağlam ve dayanıklı bir ürün...

Hayırlı olsun...

4. erdem271

erdem271 Erdem

Çok süper bi kamış , bende 135 lik tek parçası var , çıkrıkla beraber kullanıyorum .Çok sağlam , jigging ve trolling için bence ideal , ama tabi teknede balık tutmak için bu sadece , çıkrık olmayan kamışla da kullanılmaz , son halkası çıkrık tipi , kamış da zaten ters tutuluyor , halkalar üste gelecek şekilde tutuluyor..

5. sari_gunay

sari_gunay Günay

Favori Kamış:
    Pelican 2.1cm iki parçalı
    Favori Makine:
    Dam
    Bu kamışın 240 olanını kullanıyorum, rahat, hafif, esnek sağlam ve dayanıklı. At-Çek için oldukça kullanışlı. 240 olanı arabanın bagajına rahatlıkla sığıyor ama 270'lik olanları bagajı biraz zorluyor hele 270 shekspir var kamışın bir parçası diğerinden daha uzun ve bagaja sığmıyor.

Sana 240 olanını tavsiye ederim hem kontrollü hem atış mesafesi oldukça etkili, bu kamışı oturarak hiç kalmadan çok rahat kullanabiliyorum.

6. halil özkılıç

halil özkılıç halil

Favori Kamış:
    Lineaeffe S-curve 10~30Gr. atarlı spin
    Favori Makine:
    Okuma Flame F-30
    En İyi Avı:
    1 adet Gümüş :)
    Tarkan abinin kullandığı takımkonuyu gorfugunde kesınlıkle yorum yapıcaktır. memnun olduğu bı takım tavsiyesi üzerine okuma flame 30 aldım bende memnmunum makıneden henuz balık çekmiş olmasamda

7. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Bu kamış nedense çok methediliyor, tam bir fiyat performans kamışı olduğu konusunda nerede ise tüm turnacılar hemfikir. Yeni oluşturacağım spin takıma ciddi ciddi bende bu kamışı koyacam bu gidişle..

8. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Merhaba Sinan....
    Uzun zamandır pelistick kullanmaktayım çok randımanlı bir kamış fakat yeni edindiğim okuma salina modeli pelisticke ciddi bir rakip olacak diyorum....
    Flame F30 düşünmeden al derim her turna avcısının elinde olması gereken bir makina...;)

9. ..........

..........

pelistic bende edındım. gayet guzle bır kamıs.

10. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

pelistik london kamışın 2,70 lik olanını denizde at çek avlarında kullanıyorum bu kamış sonderece kaliteli fiyatıyla kıyasladığınızda oldukcada uygun bir fiyat ben nekadar sakınsamda hor kullanmamaya özen göstersemde kesinlikle önüne geçemiyoruz. Söylendiği gibi taşıması biraz problemli sırf bu yüzden uzun yol culuk yaptığım birgün kamışın porseleni darbe almış çerçevesi ne japon ve külle yapıştırarak tamir etim en uçtaki de aynı şekilde porselninde çatlak oldu misinayı yer diye onuda değiştirdim kayaların üzerinde gezereken çizikler felan oldu dütüğü zamanlarda oldu ama 5-6 yıldır kesinlikle performansından hiçbirşey kaybetmedi en son yakaladığım balık avatarımdaki balıktır yaazın atçek avında yaklanmıştır sarı kuyruk ve akyayaı bilenler bilir jeton aklına sonradan düşer ve birden topuklar işte ozaman kamış ben daha yaşlanmadım dedi o balığı yakalrkende kullandığım makiinada 40 milyonluk dayvanın 1 bilyalı sipin makinası arkdan kalamlı

bendeki kamışın özeti budur çok anım geçti çok iyi işler çıkardı

11. stmercry

stmercry sinan

Yorumlarınız için herkese teşekkür ediyorum.
    Takımı aldım bakalım pazartesi ilk randevumuzu yapıcaz inş. iyigecer.