merhaba arkadaşlar LRF ye başlayacağım bu yöntemde tecrübeli arkadaşların yardım önerilerini bekliyorum ilk soracagım o zokalı iğneleri olan silikon yemleri nasıl bağlıyoruz yani kaç tane sıra sıra bağlıyoruz 3lümü 5limi aralarında ne kadar cm mesafe olacak iğneyle ana bağ misinası arasında kaç cm olacak? kaç mm silikonlar mm`ne göre kaç numara iğne ve zoka ağırlığı olacak???? benim 6.2 devirli 30luk spin makinem var birde 2.70 boyunda 3-12 gr kamış beğendim sipariş verceğim cevaplarnızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Zokaya bir tane slikon takıyorsunuz. iğne boyutunu ise hedef balığa göre seçiyorsunuz. Örneğin istavrit için 8-10 numara iken levreğe 2-4 numara seçmelisiniz. Slikon boyutları yine hedef ava göre olmakta örneğin istavritde 2-4 cm cogu zaman. Kamış boyunda 210 geçmeyin derim ama Birazcıkta zevk meselesi.
Fatih Merhaba Kamış boyunda bencede 2,10 u geçme 2,70 i idare etmen çok zor olacaktır diye düşünüyorum. Ben sahsen DAM SPİN SHADOW 1-5 gr 1,80 kullanıyorum,genelde kayalıklarda avlandığım için gayet rahat hareket ediyorum.Ben kamışı aldıktan sonra öğrendim kamış seçerken ucunun çok yumuşak olmamasına dikkat etmek gerekiyormuş aksiyonu verebilmek sert uçlu yani salınımı az olan kamışlarda çok daha verimli oluyormuş. He dersen ki DAM Spin Shadow dan memnunmusun benim işimi görüyor istavritleri keyifle çekiyorum. Saygılarımla....