Dün akşam üstü levrek tutmaya gitmeyi planlayarak.Bir kova canlı yemi bütün alet edavatı toplayıp yola çıktım.ama avlağa geldiğimde 1000 olta atılacak büyüklükteki yerde 1 olta atacak kadar bile yer yoktu Bu duruma pek şaşırmadım çünkü bu mevsimde bu normal biraz.Bende yanımda getirdiğim canlı yemleri suya iade ettikten sonra.Suda acayip bir çalkalanma başladığını farkettim,akyalar lüferleri kovalıyordu.Hemen levrek avında kullanmak için yanımda getirdiğim ölü yemleri çıkardım .Yanımda lüfer takımım olmadığı için çift kat ip misinaya hırsız iğneli bir dip oltası bağladım ama mantarımda olmadığı için yemi kibrit çöpü başı kadar strafor parçalarıyla galsamadan yeme takarak yüzdürmeli bir düzenek hazırladım.Buralarda böyle bi lüfer takımı gören hiç olmadığı için biraz yadırgandım en başta ama uykum gelip evin yolunu tutmak için oltaları toplamaya başladığımda yadırgayan arkadaşlarbir balık tutsakta evin yolunu tutsak diyen gözlerle kamışlarının ucuna bakıyordu
tebrikler çok güzel av olmuş...canlıları saldığına değmiş Yer neresi? Böyle lüferleri para versen bulamazsın İstanbul'da restoranda Maşallah
Tebrıkler çok guzel bır av olmuş. Bızde ıstanbuldan bır kac kısı canakkaleye gıtmeyı dusunuyoruz önerebileceğin yerler varmı? Bu harika bebekleri aldığın avlak yeri neresi?
. En çok bu bölümü beğendim. Şiir gibi yazmışsın Eline sağlık. Mangal yaparken Lüferleri iyi pişir.Dağılmasınlar ama , Şimdiden Afiyet olsun. Tebrikler.
Tebrikler Evren lüferler harika.Afiyet olsun 19 Ocakta Küçükkuyu damısın..?? Cevap evet ise... Neyse .
tebrikler cok guzel bir av olmus...bu baliklarin icine kiprit cöpuyle strafor köpuk yerlestirmek benim cok kullandigim bir tekniktir özellikle palamut ve torikte zaten daha öncede big game avlanma metotlarinda yazmistim bu teknigi ve sizinde bu teknigin aynisini uygulamaniz cok guzel demekki demokraside cagreler tukenmiyormusben yeri geldi cogu kez misir kocanini samandira yaptim hassas samandira icin sigara izmariti veya dal parcasi kullandim yani yoktan takim var etmeyi severimpaylasim icin tesekkurler afiyet olsun size... saygilarla
Tebrikler, balıklar nefis görünüyor Nevşehirde oturduğumuz için sadece yaz aylarında denize ava gidebiliyoruz. Oltanıza sağlık, gerçektençok süper av olmuş. Böyle bir lüfer birde biz tutsak çok güzel olacak Bol avlar diliyorum
Hey maasallah.Bu ne ya.. Yani simdi o takimin bir fotografini suraya koymadin ya butun bunlardan sonra...Catladim. Mukemmel baliklar. Daha ayrintili bir hikaye yakisirdi buna. Bir daha ki sefere diyelim. Paylasim icin tesekkur ediyor, tebrik ediyorum. Dahasina rastgele.(Ama bu mevsimde bundan dahasi, hem de karadan olur mu?) Evren Kardesim, saglicakla kal.