Abiler istanbul için lüferli günler artık biraz geride kaldı artık eylül,ağustosa kadar beklicez fakat geçen yaptığım bir avımda bu lüferin rapala seçtiğini gördüm yanımda ki adam kapalı renk bi rapala atıyordu fakat hiç iş yapmıyordu bitane bile alamadı fakat diğer yanımdaki adam 2 liralık bluefish rapalası ile (açık sarı renkli) üst üste götürdü balıkları bu olay öğle saatlerinde gerçekleşti güneş tepedeyken. Size sorum bu balık hangi saatte hangi rapalayı sever
ala ala rapala dükkanı açıcaz sonunda zaten pahalı sahtelere gerek yok bence, geçen sezon eurofish 8cm bir sahtesi var http://www.avdepom.com/default.asp?git=9&urun=11627 A034 Denemek için almıştım Cengiz Balıkçılıktan. O günlerde de tam çinekop zamanı. Sahteyi aldım sahile indim, bağladım ve attım. İlk atışta aldı balığı. Hemen dönüp 4 tane daha aldım
merhaba bu linkini veerdiğiniz avdepom sitesi alışveriş için güvenilir mi sizin alışverisiniz oldu mu ? tesekkurler rastgele
gökhan abi güvenle alabilirsin istediğin ürünü hiçbir sorun yaşamadım ben bi kaç kez misina ve rapala almıştım