Yer:kumburgaz Hava:rüzgarsız parçalı bulutlu Yem:zargana(yaprak) Takım:Rapala arkası zargana Uzun bir aradan sonra lüfere devam.kumburgaz son iki gündür güzel av vermektedir.ilgili arkadaşlara duyrulur tekneye Tel götürmediğimdan ancak mutfakta resimliyebiliyorum.(Bu güne kadar teknede baya bi cep tel. heba ettim)
Önderciğim seni tebrik ederim.Avların daim olur inşallah.Çok güzel balıklar.Verdiğin mücadele de heyecanlı olmuştur.
Tebrikler güzel av. Acaba rapalanın arkataraftaki iğnesi mi kalıyor sadece zarganayı da buna mı takıyorsunuz yoksa başka iğne de oluyor mu?
Tebrik ederim... Güzel balıklar... Rapala arkasına yaprak zarganayı bende zihnimde hayal ettim ama bütün bir şekil oluşturamadım... Birlikte bir resim çekerseniz bizde görsek daha güzel olmaz mı? Şimdiden teşekkür ederim.. Rastgele..
Senelik iznimin 2 gununu ayirabildim Istanbul'a. Gecen haftasonu oradaydim, cinekop alip yedik bi aksam. Ne lezzetli bir baliktir bu yahu. Tebrikler ve de afiyet olsun...
dünden beri nete giremidim ilgilenen arkadaşlara teşekkürler yarınki av raporuyla takımın resimlerini çekip konuya ekleyecegim...
Önder selamlar Son durumlar nedir? Zargana varmı? Dün Gece süzemedim. buzluktakilerde çözülünce hamur gibi oldu.
önder abi eline sağlık süper bi av olmuş...Hastasıyım şu lüferlerin gerçekten..Bundan sonra başka balık tanımam valla
Bugün çıkmadım daha doğrusu çıkamadım kuvvetli poyraz var. Zargana konusuna gelince bu sene eylül 10'a kadar zargana kovaladım. Halden cok taze 2 kasa zargana aldım ama gercekten cam gıbı yenı cıkmıs sudan. O gün bu gün buzluktaki zarganalara takılıyorum ve en ufak bı sorun yok.Kullanacagım kadar zargana alıp buzlukta muhafaza edıyorum. Keserkende donmus daha kolay kesılıyo takıp hemen sallıyorum
Esasında kıyıdan rapalayla avlanan arkadaşlar bu yontemi deneyebılır ve verimin daha artıcandan şüphem yok özellikle çinokop oldugunda. Ama zarganayla olmaz rapalanın hemen arkasına tek igne takıp güzel kesilmiş istavrit filetosu takılırsa çok güzel sonuçlar çıkabilir.Denenmesinde fayda var!
güzel düşünce ama at cek yaparken bozulur yaprak yem ama yinede denemekte fayda var bu arada sahte balık çok güzel bişeymiş usta.