Gemlik Körfezindeki hareketlenmeyi göz ardı edemezdim Sabah hemen sedat abimi arayıp acil canlı zargana lazım dedim. Elinde 40 tane kadar olduğunu söyledi Bizde hemen meraya geçip avlanmaya başladık Ekipman : Klasik uzun olta YEM : canlı zargana - Rapala. 050 Asso FC 200mt ana beden 200 gr parlatılmış mavruka Çelik beden Sonuç
Tebrikler Doğu,iki gündür deniz müsait,çıksammı(lüfer için) çıkmasammı diye tereddüt içinde bekleyip duruyordum.Şimdi gaza geldim .Gerçi,iki gündür gelmeyen sağanak ben çıkmaya kalkınca yağmaya kalkar ama
Sabah saat 5 te hava 7 esiyordu bütün moralim bozuldu.. 15 dk sonra rüzgar kesti deniz 20 dk da düzeldi İstersen 1 alo dersin beraber gideriz
Tebrikler Mavrukayı uzun oltaya ağırlık olsun diye mi,yoksa mavrukadan hırsızlı iğneyle mi kullandınız öğrenebilir miyiz?
Parlatılmış mavrukayı dipte daha çok parlayıp ilgi çeksin diye kullandım.hırsız eklemeden 200 gr sabit ağırlık olarak. Sedat abim 1 tane tutana kadar ben 5 tane tuttum bilmem belki kısmet ama ben mavrukaya bağladım sonucu.
Tebrik ederim...:thumb: Güzel bir av olmuş... Daha iyi avlar gerçekleştirmen dileğiyle... Mavrukayıda seçeneklerimiz altına aldık sayende
Doğu Ellerie sağlık süper gözüküyor gerçekten daha bereketlililerinin ve bollarının hp oltanda olması dileğiyle rasgele.
Abiçok teşekkürler. Balık tektük dediler ama 10 tekne en az 6 şar balık aldılar. tanesi 500 gr.dan aşağı değil ..
Teşekkür ederim Daha güzel haberlerde var ama forumda paylaşım yapmak istemiyorum artık. Maalesef. Çok teşekkür ederiM..