lüfer avının sezonu geldi neredeyse her akşam giderim her akşam da alırım bir ikitane kofana geçende çektim 1 kilo geldi... ama bana bazı teknikler gerekli
Furkan sen her akşam böyle 1 kg ve üzeri kofanalar yakalıyorsan tekniklerini bize de anlatta bizde yakalayalım başka tekniğe gerek duymayız artık. Öncelikle kendini bize biraz tanıt ama Furkan kimdir? tanışalım sonra sohbete devam ederiz.
Furkan kardeşimizin, gece üstü açılmış bence rüyalarımızda hangimiz her akşam bir iki tane kofana almadık ki. Sevgili kardeşim önce kendini bir tanıtsan, sonrada yapmış olduğun bu harukulade avlara dair iki tanecik fotoğraf eklesen fena mı olurdu yani.. Bu siteyi, internet kafede arkadaşlarınla birlikte takıldığın oyun siteleriyle karıştırdığını düşünüyorum. Sanal alemde yaşına göre gönül eğlendirip oyun oynayabileceğin onca site varken, bence burası bunun için hiç de uygun değil.
Vay vay kofana he, her gece iki tanehe, hala da teknik ararsın beya.Sen şu tekniğini biraz anlatta abilerinde yakalasın beya.
o 1 kg luluk yavruyu nerden çektin furkan kardesim söylede oraya üst kuralım sen işin teknigini bilmeden 1 kg kofana aldıysan vay haline denizlerin sırtı kara falan kalmaz denizde ögrendiginde
Serbulent gerçekten çokıyı yazmışsın bir gün çapari yapıyorum bende 35 li çapari doluyor bir anda teknenın burnu sulara gömülüyor. geri gelıyorum bırakmıyorum oltayıda elımden tam tornıstan yapacakken pervane düşüyor. sorma kabus gibi bir geceydı ama mısınayı yınede bırakmamıştım....
Furkan İstanbul Boğazının tutkulu avcılarından birisidir,Kankaları Birol ve Şampiyon jigci delikanlı ile beraber nefis avlar gerçekleştirirler. O şampiyon delikanlının kim olduğunu herkesde bilir zaten
Nasıl bir konu , nasıl bir yaklaşım tarzıdır bu, Madem Vedat abayoğlunun arkadasını ondan alsın ne bilgi alacaksa, dalga gecer gibi canı sıkılınca kiloluk kofan alıyomuşta , bilmem neymişte tövbe tövbe.......
vedat abi böyle gülümsüyorsa pekte hafife alınacak bir rapor olmayacak sanırım resim ler gelsin artık sabırsızlanıyorum güzel anlatım ve rapor bekliyoruz