Lüfer Göründüüüüüüüü selam arkadaşlar alın bi taze haberde benden çok güvendim bi abimden bi telefon aldım dun aksam balıktaydım lüfere olta atmış beklıyordum bi söylem üzerine gitmiştim oraya yeni köyde lüfer aldıklarını duydum karşımızda tekneler seyrek te olsa lufer alıyolardı o telefon da gelince keyfim baya yerine geldi emirganda sabancını önünden 3 tane lüfer aldıklarının haberi geldi anlıcanız artık kendını ice gostermeye basladı hadı hayırlısı __________________
yanlış yere yazmışsın lüfer gözükmüş lüfer radarın oraya çıkmadan inanmam ahhha dün muhabetini yaptık yaa
akşam üsküdar radarın ordayım rapala ile deneme yapıcam ama sabah suyuna gecede çinekop için deneme yapıcam. beklerim...
inşallah furkanım ama yanıma kafa dengi adam bulamıyorum tek başımada sarmıyor doğrusu bakalım nasıl yapıcaz.
keşke fırsatım olsada sana eşlik etsem kurtuluş abi ama gece evden izin çıkması anca iki yıl sonra gerçekleşir
arkadaşlar radarın orda daha bişey yok bz devamlı yokluyoruz necmi kardesim sen görüştümüz gün ün akşamı yeni köye gitmiştik bizim haluk abi telefon etti emirgandan aldıklarını görmüşler
kurtuluş kardeş raporunu bekliyoruz. bizde anadolu yakasındayız ya gözümüz kulağımız sende...ha pardon birde oltamız
merhaba arkadaşlar dün sarayburnundan tam akıntının olduğu yerden rapalayla 1 adet lüfer bolca iri istavrit aldık istavrit capari ve sıyırtmayla geldi balık ani duruş yapınca atcek başladık lüfere bayagı bi yorulduk ama sezonu açtık hayırlısıyla))))
Mustafa abi dün bende bizim kaptanı aradım palamuta çıkmıştı oda doğruladı palamut alamamış hiç ama zarganayla uzun olta ile lüfer aldıklarını belirtti. vatana millete hayırlı uğurlu olsun inşallah bu sene lüfer bol olur hatta hep bol olsun
Bence sen yinede biraz daha sabret. 2 değil 4 yıl olsun. Sende gündüzleri tut balığı. balık varsa herzaman var.
bende buaksam bı aksılık olmassa cubukluda yemlı denemesı yapmayı dusunuyorum sabah bı kısının aldıgını gordum rapala ıle