Denizlerimizde bereket sürüyor yine boş dönmedik 1-2 balık alırken düştü yolculuklarında onlara başarılar belki seneye karşılaşırız onlarla Ekipman: Kamış: Shimano Scimitar 10-35 Makine : Exage 3000 sdf Misina : Sufix beyaz 0.13 Sahte : River
Teşekkürler Çağtay valla Çoğu misafire nasip oldu benim için tutmak yeterli balığı evdekiler seviyor . Yarın uyanabilirsem levreği kovalıyağım bakalım kısmet
aynen hava güzel olacak.bende çarşamba perşembe cuma erken kalkıp düşcem yollara. bakalım hangimiz önce tutcak
Teşekkürler Nuri abi. Sufix 832 ghost ip misina Hadi hayırlısı artık yarın boş günüm rahatça av yapabilirim hafta sonu düğün var İstanbulda olacağım havada iyi olacak ama büyük ihtimal kaçırıcam o havayı banghead
tebrikler selçuk hocam... levrekler, lüferler harika maşallah... bilidiğim kadarıyla, ip misinanın ucunda lider misina (florokarbon) kullanmıyorsunuz avlarınızda. bunun sebebi uca bağlanan görünmez misinanın kopma ve vs problemlerden ötürümüdür... gündüz ghost, gece için haki renkler mi tercihiniz... (şahsen ben böyle tercih ederdim) biraz saçma oldu galiba... ip misinanın ucuna florokarbon misina bağlanmaz mı hiç...!!!
Teşekkürler Gürkan dikkatli avlandığımız sürece ve denize saygı gösterdiğimiz sürece bize karşı cömert olmaya devam edecektir. Teşekkürler. Fc kullanmamamın sebebi avlandığım meraların genelde taşlık olması takıldığında mononun esnek olması sebebiyle sahteyi kaybetmem bulanık suda yani levrek suyunda misinanın görünürlüğünün fazla etkisi olmuyor . Lüferde zaten farketmiyor. Hepimize güzel avlar nasip olsun Volkan abi oltanın ucu boş kalmasın. Daha neler ustam Teşekkürler daha güzelleri sizlere rastgelsin.