yer.ahırkapı sahili tarih22.10.08 saat.22.30.yem.izmarit selam arkadaşlar,yogun ve stresli bir iş gününün ardından akşam sahile inmeye karar verdim, gitmemle birlikte bir arkadaş sarıkanat alınca heyecanla hemen takımları açıp attım 2 saat beklememe ragmen hiç vuruş alamayınca mırmıra döndüm mırmır takımıyla yarım saatte 20 izmarit 1 ispari aldım.yemler bitince tekrar lüfer denedim ve oldu iri bir lüfer aldım böylece geçte olsa sezonu açmış olduk. inşallah resimleri daha sonra eklicem,hepinize rastgele darısı başınıza
tebrikler. bir tane ama gene tutmak güzel. biz daha hiç tutamadık darısı başımıza... inşallah daha bol avlara..
Mırmır takımında kaç numara iğne kullanıyorsunuz? İzmarit için ben 12 numara kırmızı renk sinek iğne kullanıyorum.Mırmır içinde 4-5 numara çağraz iğne.4-5 numara ile izmarit hiç alamadım.
ne anlıyorsunuz şu mırmırdan bende onu anlamıyorum saman gibi bir balık..koca kocalarını zıpkınla aldım resmen tatsız tuzsuz bi balık..lüferin yanında ismini bile anmamak lazım..
Tebrikler. Bu sene lüfer bi bize göstermedi yüzünü. İzmarit bile. __________________ Murat Uzer 1968 İstanbul/Üsküdar