Mrb üstadlar, dostlar Kaç zamandır lüfer yakalamaya çalışırken, yakalamakla kafıyı fazla bozmuşum sanırım yakalayamayınca bende sitesini oluşturayım dedim, belki komik gelebilir bu site işi ama eksiklerimi görmemde ve başladığım siteyi tamamlamamda yardımcı olursanız sevinirm. Şimdilik lüfer hakkında bilgi ve avlama teknikleri ve yemek tarifleri var site içeriğinde site hakkınada eksikleri eleştirileri ve varsa güzel bulduğunuz yerleri benimle paylasırsanız çok sevinirm, şimdiden çok tesekkür ederim. İrsat Demir www.luferim.com ...
Çok güzel ellerine sağlık, faydalı olacağına inanıyorum ve ayrıca seni canı gönülden tebrik ederim emek harcayıp böyle güzel bir çalışmayı bizlerle paylaştığın için
Açıkcası biraz bana komik geliyor yaptığım iş ama neyse be adam yapacak baska bi biş bulamadınmı diyorum kendime ama başladık bi kere Tesekkür ederim
neden komik olsunki sonuçta istavrit hakkına diğil kos koca lüferden bahsediyoruz tebrik ederim eksikler var geliştirilmesi gerek hem içerik açısından hemde tasarım olarak bi balığın üstünde yoğunlaşıp o balığın hakkındaki bütün incelikleri anlatan bi platform oluşturmak bence çok çok çok yararlı bişey tekrar tebrik ederim
Gayet başarılı ve aydınlatıcı. Eksikler mutlaka olacaktır, ancak başlangıç için harika bir tasarım ve içerik bence. Tebrikler.
ilgilgilenip cevap verdiğniz için tesekkürler, eksiklerimin bazılarını görüyorum inannın daha dün aksam basladım yapmaya gece 4 e kadar uğrastım biraz aceleye geldi aslında ama dayanamadım yayınladım
site çok güzel ve açıklayıcı bilgilerle dolu başlangıç için çok başarılı hatta iddaalı olmuş diyebilirim site geliştikçe dahada güzelleşecektir eminim bu arada söylemeden edemiycem şiirler çok güzel
Bende dugumler.blogspot.com diye bir blog aldım düğümleri göstermek için ama yardımcı olan çıkmadı. Ayrıca işine karışmak gibi olmasın ama vordpress sistem kur Hem kullanımı kolay hem kolay indexx olur.
Arkadaşlar burada bir arkadaşımız emek,zaman harcayıp bir bilgi paylaşımı yapmış..Ve bunu burada bizimle paylaşmış.. Yorumlarımızda emek,zaman harcanarak yapılmış ve ortaya konumuş bir çabaya öncelikle saygı çerçevesi dahilinde yorum yapmalıyız.. Yapılan iş yaralı yada az yararlı olabilir bu önemli değil önemli olan kişinin harcadığı emek ve sonucunda burada yayınlanmasının uygun bulmasıyla alakalıdır..Kişi emeğini yayınlamayı uygun bulmuşsa lütfen mesajlarımızda kırıcı olmayalım.. Bu mesajda diğer mesajlar gibi az sonra kendini imha edecek ve paylaşıma kaldığımız yerden devam edeceğiz..
Güzel bir site hazırlamışsınız.Lüfer hakkında paylaşılacak çok konu var.Şu sıralar bizdede lüfer başlaması lazım o zaman size daha yardımcı oluruz. Emeğinize sağlık.
Sizin gibi bigisini esirgemeyip paylasacak değerli insanlar sayesine daha özgün bir içeriğe sahip bir site hazırlamaya çalısacağım, ilgilendiğiniz için tesekkür ederim.
site güzel olmuş, ziyaretçi görüşleri ile ilgili bir sayfan olsa tebriklerimizi oraya yazardık... Umarım siten başarılı ve faydalı olur...
Güzel bir fikir arkadasım uygulanabilirliğine bakıp eklyelim böyle bir bölüm siteye.. Gercekten fikir verdiğin icin tesekkürler bu arda
Uygulanabilirliğinde birşey yok aslında .mybb forum ekle gerekli siterlerden bilgi edinilip eklenebilir.Özeldsen yardımcı olacak siteler vereblirim istiyorsan abi.
Hostum php yi desteklemiyor bu yüzden sadece html kullandım, htmlde bir yolu vadır elbet fakat bilemiyorum :